Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 1. Olağan Gerze İlçe Kongresine katılmak üzere Sinop’a geldi. Babacan kongre sonrası Sinop’ta esnaf ziyaretinde bulundu.

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Partisinin 1. Olağan Gerze İlçe Kongresine katılmak için Sinop’a geldi. Beyaz Otelde gerçekleştirilen 1. Olağan Gerze İlçe Kongresine katılan Ali Babacan partililer tarafından slogan ve alkışlarla karşılandı. Kongrede konuşan Babacan, DEVA Partisi olarak, haksızlığa ve zulme uğrayan her vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini belirterek Meclis kürsülerinden yargı mensuplarına yönelik had bildirilmesine artık "dur" denilmesinin zamanının geldiğini söyledi. Kongreye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Karadeniz, Genel Sekreter Sadullah Ergin, Bölge Koordinatörü Essum Aslan ve çok sayıda parti üyesi iştirak etti.

“BEN İKTİDARA GELİNCE HER ŞEY ANINDA DEĞİŞİR”

Babacan, kongrenin ardından Sinop Merkez’e hareket etti. Babacan Sinop’ta tersane mevkiinde bulunan esnafları ziyaret ederek, cay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti.  Ziyaret sırasında bir esnaf Babacan’a kente özgü yapılan el yapımı bıçak hediye etti. Çay bahçesinde bir vatandaşın:” İfade özgürlüğümüz yok ifade özgürlüğümüz olmayınca endişeleniyoruz. İktidara gelince ne kadar konuşabileceğiz?” sorusuna Babacan:”  Ben iktidara gelince her şey anında değişir. İfade özürlüğü ülkemizde en önemli sorun. Konuşamayınca problemleri tartışamayınca problemleri çözemiyoruz. Artık her şeyin tadı bozuldu Seçimi bekleyeceğiz. Şu anda bu şartlarda seçimden kaçarlar diye düşünüyorum. Çünkü kaybedeceklerini düşünüyorum. Ve secim güvenliğiyle ilgili çok sağlam bir sistem lazım. “Dedi

Babacan esnaf ziyareti sonrası Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek STK’larla buluşmasının ardından basın toplantısı gerçekleştirdi.

 



 

SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI

Editör: TE Bilisim