Gazetemiz Haber 57 İmtiyaz Sahibi Osman Aksu’yu ziyaret eden Mevlüt Yüksel FETÖ Terör örgütünün siyasi ve bürokrasi yapılanmasına devam ettiğini kaydederek resmi kurum ve kuruluşlara adli mercilere sirayet etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Dünya üzerinde FETÖ ile mücadele eden ve yaptığı haberler araştırma dosyaları ile Türkiye Gündeminde olan Sinoplu Gazeteci Mevlüt Yüksel, FETÖ terör örgütünün Sinop bağlantılarını araştırmak için Sinop’ta çalışmalarda bulunacağını kaydetti.

Sinoplu İş İnsanı Fehmi Öztürk’ün dosyasını da yakından takip eden Gazeteci Mevlüt Yüksel FETÖ terör örgütünün bu dosyaya da etki etmeye çalıştığını hatırlatarak şu anda FETÖ terör örgütünün bürokrasi de adli mercilerde ve siyaset üzerinde etkisinin devam ettiğini belirterek sessiz ve derinden çalışıyorlar. Kendilerini gizleyerek aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümeti pasif göstermeye bürokrasideki ve devlet kadrolarındaki temasları ile adaletin ve sistemin yavaşlatılarak hükümetin ve devletin yıpratılmaya çalışıldığını sözlerine ekledi. Fehmi Öztürk’ün Sinop’taki dosyaları ve işlemleri ile ilgili olarak da FETÖ’nün dosyalara müdahale etmek için girişimde bulunduğu yönünde duyumlar aldıklarını belirten Gazeteci Mevlüt Yüksel bu dosya bittiğinde işin arkasında kimler varsa herkesin adalet önünde hesabını vereceğini kaydetti.

Bir çok tehdit ve şantaja maruz kaldığını belirten Gazeteci Mevlüt Yüksel, bu dosyaların takibini asla bırakmayacağını ve sonu kime dokunursa dokunsun gereğini yapacağını kaydetti. Siyasilere de seslenen Mevlüt Yüksel bu konulara duyarsız kalmamalarını istedi.

Sinop’a güzel haberler yapmak için de geleceğini belirten Mevlüt Yüksel tüm yetkilileri FETÖ konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum diye konuştu.

Editör: TE Bilisim