AK Parti Sinop il 6. kadın kolları  Olağan  Genel Kurulunda mevcut başkan Remziye Eda Özvin güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

AK Parti Sinop il 6. kadın kolları Olağan Kongresi Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirdi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra mevcut başkan Remziye Eda Özvin genel kurula hitap etti.

Başkan Özvin konuşmasında şu ifadelere yer verdi:” Bugün hem minnet, hem heyecan, hem de mutluluk duygusunu aynı anda yaşıyorum. Minnettarım çünkü, bu yolda yalnız değilim, yanımda güçlü ve köklü bir teşkilat var. Yanımda çok değerli AK kadınlarımız var. Heyecanlıyım çünkü; omuzlarımda şehrimizdeki tüm kadınların yükü, derdi ve sorumluluğu var. Mutluyum ve gururluyum çünkü; kadınlarımızı el üstünde tutan, yücelten ve cesaretlendiren bir liderimiz, bir Cumhurbaşkanımız var.

Değerli büyüklerim ve kıymetli kardeşlerim; Bizler biliyoruz ki, bu teşkilata hizmet edenler şeref bulur. Bu şeref, milletimizle aynı derdi, aynı gayeyi ve aynı inancı taşımakla kazanılır. Bizim davamızda makamların bir önemi yoktur. Çünkü her makam bir emanet, her görev bir imtihandır. Ve önemli olan ardında güzel dileklerle ve hayır dualarıyla anılmaktır. Unutulmamalı ki; AK Parti sıradan bir siyasi parti değildir.AK Parti hakikat arayanların tek limanı, Milletimizin özünü yansıtan aynasıdır.AK Parti, emeğiyle ve alınteriyle yaşayan cefakar annelerimizin partisidir. AK Parti, geleceğe dair umut besleyen genç kızlarımızın partisidir. AK Parti, 28 Şubatta inançları uğruna bedel ödeyenlerin özgürlük mücadelesidir. AK Parti, liderine sadakatle bağlı kalarak çalışan, her seçim kapı kapı dolaşan kadınlarımızın partisidir.

Değerli yol arkadaşlarım; Bugünden itibaren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Siyasetteki inancını, duruşunu, merhametini, vicdanını ve devlet adamlığını örnek alarak, çalışmalarımıza artan bir tempo ile devam edeceğiz. Şehrimizin geleceğini kadınlarımızla birlikte inşa edeceğiz. Bu uğurda her kadınımıza imkân ve fırsat tanıyacağız. Bu şehirde yaşayan her kadınımızın iyiliğini isteyerek çalışacağız. 

Taşıdığımız tüm makamların bizlere emanet olduğunu bilerek; görev ve sorumluluklarımızı asla unutmayacağız.

Bize verilen her görevi üstün bir gayretle, ciddiyet ve titizlikle yerine getireceğiz.

Yükümüz ne kadar ağır olursa olsun; bir ve beraber oldukça aşamayacağımız hiçbir engel yoktur.

İnşallah kongremizle birlikte çok daha fazla kenetlenerek, AK Partimizi 2023 hedeflerine bu salonda bulunan fedakar kadınlarımızla taşıyacağız. “

 

Başkan Özvin’nin konuşmasının ardından AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun'da birer konuşma yaptı. Yapılan protokol konuşmaları sonrası seçimlere geçildi. Kongreye tek aday olarak katılan mevcut Başkan Remziye Eda Özvin, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM
Güven tazeleyen Özvin’in yönetim kurulu üyeleri ise; Arzu Uçar, Ayşe Türkeri, Canan Özkaya, Cevriye Topal Duygu Gümüş, Ebru Cankurt, Efnan Erol, Elif Konukcu, Emine Tüğmen, Fatma Demirci, Fatma Gündoğdu, Fatma Sarı, Gizem Yorgancı, Gönül Yıldırım, Gülsevin Öz, Gülsüm Taş, Hülya Andaç, İlknur Çil, Melek Çörtmenoğlu, Nermin Yarar, Nezaket Cihan, Nurfer Tosun, Rabia Şen, Saniye Akgün, Satı Ergün, Selma Özyaşar, Sema Ünal, Seyhan Öztürk, Songül Yoğurtçu, Zeynep Kökden, Alev Gül, Mine Usta, Seda Karaslan Demir, Yasemin Keserci, Hilal Sezer, Meliha Üstal İlknur Tek, Bahriye Soyöz, Ebru Kurtuluş  isimlerinden oluştu.

Partililer kongre sonrası Başkan Eda Özvin ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

 

 

 

Editör: TE Bilisim