Korona virüsü yenen Sinoplu işadamı Cemalettin Koca, kendisini tedavi eden  sağlık çalışanlarına ve bu süreçte kendisi için dua eden   arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten  tüm sevenlerine  teşekkür etti.
Sinop’ta yakalandığı koronavirüs nedeniyle 1 ay solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren iş adamı ve sinop İHH başkanı Cemalettin Koca  38 günlük tedavisinin ardından sağlığına kavıuşarak taburcu olmuştu. Sağlığına kavuşan işadamı  Koca bir mesaj yayınlayarak  sağlık çalışanlarına ve hastalıgı döneminde kendisi için dua eden arayan soran  tüm sevenlerine teşekkür mesajı yayınladı. 


Koca mesajında şu ifadelere yer verdi:" Kıymetli dostlarım, can arkadaşlarım…
Uzun bir süre aranızda olamadım. Tüm dünyayı kasıp kavuran Covid-19 bizi de esir aldı. Bildiğiniz gibi Sinop Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüm. Solunum cihazına bağlı olarak bir müddet her şeyden habersiz yaşadım. Hiçbir şeyin geçerli olmadığı bu dönemde ölümle hayat arasında gidip geldim. Beni ve ailemi tanıyan tanımayan birçok kişinin sağlığım için dua ettiğini, Kuran okuduğunu biliyorum. Duaların gücünün Allah katında ne büyük kıymet olduğunu bir kez daha öğrenmiş oldum. Gözümü açtığımda, bir hastane odasında olduğumu ve hayata yeniden bağışlandığımı fark ettim. Sonsuz kere bizleri yoktan var eden, hastalandığımızda şifa veren Allah'a hamd olsun. Bu süreçte bir soluk nefesin, nefes alıp vermenin ne büyük nimet olduğunu bir kez daha anladım. Allah’ım ne kadar büyüksün ki bizlere bedelsiz olarak, hadsiz hudutsuz nimetler vermişsin. Ne yazık ki, ancak hastalanınca bunların kıymetini anlıyoruz. Dünyada her şeyiniz bittiğinde sarılabileceğimiz tek şeyin imanımız ve yanımızda götüreceğimiz tek şeyin salih amellerimiz olduğunu derinden hissettim. 
Dost ve akrabalarım, canlarım benim...  
Hastalığım süresince sağlığımı merak ettiğinizi, ailemi arayıp sorduğunuzu biliyorum. Büyük hastalığı atlattığım haberini sizlerle paylaşmak istedim, şükürler olsun. Sizler, hakkımda hüsnü şehadette bulunup bana ve aileme dua ettiniz, Allah’tan şifa istediniz. Dualarınız sayesinde şifa bulduğuma ve ayağa kalktığıma inanıyorum, elhamdülillah...

Bu vesileyle sağlığıma kavuşmama aracılık eden, ilgi ve alakalarıyla bugün bunları yazmamı sağlayan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim. Hastalık sürecimi yakından takip eden, dua eden arkadaşlarım, adlarınızı saymakla bitiremem. Her birinize en kalbî teşekkürlerimi sunarım. 
Ve son olarak, bu süreci en az benim kadar zorluklarla geçiren anneme, eşime, çocuklarıma, kardeşlerime, yeğenlerime, tüm aileme özellikle teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Rabbim sizlere ve sevdiklerinize sağlık, afiyet versin."

 

Editör: TE Bilisim