Sinop’ta ak gençlerin kongre heyecanı renkli görüntülere sahne oldu. Gençler, kongrede  hem davul çaldı hem  tezahüratta  bulunarak salonu adeta inletti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde bir il kongresine video konferans yoluyla bağlanarak, kongrelerdeki eski coşkuyu ve heyecanı göremediğini söyleyerek sitemde bulunmuştu. Bunun üzerine Sinoplu Ak gençler bugün yapılan il gençlik kolları kongresinde  coşkularıyla salonu adeta  inletti.

 

Ak parti il 6. Olağan gençlik kolları Kongresi il kültür turizm müdürlüğü toplantı salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra mevcut başkan Doğan Can Al genel kurula hitap etti. Ardından AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş bir konuşma yaparak yapılan kongrelerle 2023 seçimlerinin startını verdiklerini açıkladı.

 

Maviş konuşmalarını şöyle sürdürdü: ”Bizim kongrelerimiz kavgaların gürültülerin kulislerin, kirli hesapların kongresi değil. Bizim kongrelerimiz geleceğe daha güçlü bir şekilde çıkmak için yeniden heyecanımızı toparlayarak, motive olarak hızlı bir şekilde yol alma kongreleridir.  Bugünkü kongrelerimizde inşallah 2023 seçimlerinin startını verdiğimiz bir kongre olacak. Bizim hareketimizin motor gücü gençlerimizdir. Gençler olmadan hiçbir hareketin başarılı olma sansı yoktur. Gençlik teşkilatımız ne kadar sağlam olursa  ana kadememizin heyecanı, motivasyonu o kadar güçlü olur. Onun için gençlerin gücü partimizin gücüdür. Sizin enerjiniz ülkemizin enerjisidir geleceğimizin enerjisidir. İnanın sizin mücadeleniz başarılı olursa bizim mücadelemiz başarılı olacak.Bizim hareketimiz sadece sıradan bir siyasi parti hareketi değil dava hareketidir. Yaptığımız çalışmalarda yarın ben ne olacağım diye değil, yarın bu ülke, bu vatan ne olacak diye bakarak geleceğe adım adım yürüyelim.  İnşallah 2023 de bütün engelleri aşarak kurulan bütün tuzakları boşa çıkararak Türkiye’yi  teslim almak isteyenlere boyun eğmeyerek  Recep Tayip Erdogan’ı bir kere daha cumhurbaşkını yapmaya yemin ediyoruz. Bu büyük mücadelede cumhuriyetimizin yüzüncü yılında burçlara bayrağı Sinop’un Ulubatlı aslanları dikecek inşallah.  Hep beraber adanmış  inanmış olarak hedeflerimize kilitleneceğiz 2024 yılında da sinop surlarına ak parti bayrağını hep birlikte  dikeceğiz. “ Dedi

Tribünlerdeki gençler sık sık Milletvekili Nazım Maviş’in konuşmalarını keserek ‘sinop sizinle gurur duyuyor sloganları’ attı. Davulların çalındığı kongreye gençler tezahüratlarıyla damgasını vurdu.

Yapılan protokol konuşmaları sonrası seçimlere geçildi. Kongreye tek aday olarak katılan mevcut Başkan Doğan Can Al, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

HABER:SONGÜL AKÇA

 

 

Editör: TE Bilisim