Sinop’ta butik dünyasına yeni bir isim daha eklendi.   Yeni açılan Dolap Consept butikte diğer butiklerden farklı olarak sıfır ürünlerin yanı sıra ikinci el ürünler de satılıyor.  Ayrıca bu butikte abiye kiralama da yapılabiliyor.

 

 

  İki genç girişimci kadın,  internette milyonlarca insanın kullandığı, ikinci el ürünlerin satışa sunulduğu dolap uygulamasını “Dolaba Dair Her Şey Sloganı” ile Sinop’a taşıdı.  

 

 Sinoplu genç girişimci kadınlar   Meliha Aydın ve Havva Korkmaz tarafından açılan  ‘dolap consept’ butikte  bay, bayan çocuk giyimde son derece iddialı ve kaliteli ürünler müşterilerin beğenisine sunuldu.  Aşağı Hamam Yokuşu Noter yanında açılan mağaza,  bay bayan giyiminde her tarz giyim ürünleri ve çeşitleri ile modayı takip eden ve güzel giyinmeyi seven vatandaşlara hitap ediyor. Mağazada pantolon, elbise, gömlek, etek, triko kazaklar, mevsime uygun ceketler, her türlü  bay, bayan çocuk giyim, abiye çeşidi  takı ve çantalar ayakkabı ve botlar bulunuyor.

İşletme sahipleri yaptığı açıklamada:” Giyimde kaliteyi ön planda tutuyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim vazgeçilmez prensibimizdir. Müşterilerimiz en iyi giyinmeye layıktır. Biz diğer butiklerden farklı olarak ikinci el ürünleri de mağazamızda satışa sunuyoruz. Milyonların kullandığı dolap uygulamasını Sinoplu vatandaşlarımızın ayağına getirdik. İkinci el ürünler kuru temizlemeden geçerek, hiç giyilmemiş kullanılmamış veya az kullanılmış olarak sınıflara ayırarak  satışa sunmaktayız. Zaten bu uygulama internet üzerinden devam ederken biz bunu müşterilerimize dokunarak seçerek giymesini sağlayarak alışverişi daha kolay hale getiriyoruz. Abiyelerimizde hem etiketli ürünler olup  hemde kiralayabileceğiniz ürünler mevcuttur. Abiyelerinize uygun çanta ayakkabı ve takı  kombin yapabileceğiniz geniş ürün yelpazemizle Sinopluların hizmetine hazırız. Sırt çantaları ve bel çantaları özel dikim olup tek parçadır.  Yani size özel olacaktır.” Dedi.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim