ŞAHİN; “1000 KİŞİLİK EKİPLE DENETİMLERİMİZİ GENİŞLETİYORUZ”

 

Vali Vekili Abdullah Şahin, İçişleri  Bakanlığı’nın Kontrollü Normalleşme Sürecinde uygulanacak olan ‘’Dinamik Denetim Modeli’’ kapsamında Sakarya Caddesi ve Pazar yerinde denetimde bulundu.

 

Vali Vekili Abdullah Şahin, denetimin sonunda; "Koronavirüsle mücadele hepimizin mücadelesi. Ancak hep birlikte mücadele edersek kazanabiliriz. Bu nedenle herkes canla başla bu mücadeleyi sürdürmeli.

Bizler de Sayın Valimizin başkanlığında alınması gereken kararları alarak, İçişleri Bakanlığımızın başlattığı ‘’Dinamik Denetim Modeli’’ kapsamında İlimizde İşyeri Denetim Ekipleri, Mahalle Denetim Ekipleri, belediye, il özel idaresi, meslek odaları ile Tarım ve Orman Bakanlığı gıda denetmenlerinden oluşturulan 1000 kişilik ekiple denetimleri daha da genişleteceğiz.

   

Öncelikle tüm vatandaşlarımızın sağlığı, çocuklarımızın okuldan geri kalmamaları,  restoran ve kafe sahiplerinin iş yerlerini açabilmeleri için Kırmızı tablodan Mavi tabloya geçmek zorundayız.

 

Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizlik tedbirlerinin yanı sıra özellikle bulaşın en önemli nedenlerinden biri olan ev ziyaretleri ile yakın illere seyahat sonrası alınması gereken tedbirler ve zorunlu olmadıkça seyahat edilmemesi  konularında da duyarlı olmaları gerektiği’’ açıklamalarında bulundu.Haber Merkezi

 

 

 

 



 

 

Editör: TE Bilisim