Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu,  Ramazan Bayramı  dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramına, milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

 

Bayramlar, milli ve dini duygular, inançlar, örf ve adetler ile bütünleşerek sevgi, saygı, kardeşlik ve paylaşmanın, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı günler olması nedeniyle toplumsal yönden ayrı bir önem taşımaktadır.

 

Her yıl sevdiklerimizle birlik, beraberlik içerisinde kutladığımız Ramazan Bayramı’nı bu yıl Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında evlerimizde kalarak, sevdiklerimizden ayrı kutlayacağız. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi yoktur. Biliyoruz ki bugünleri de geride bırakacak; daha nice güzel ve mutlu günlerde hep birlikte olacağımız ve kucaklaşacağımız bayramlar yaşayacağız.

 

Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle;  Sinoplu hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, Ramazan Bayramının tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Editör: TE Bilisim