Sinop Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğünce hazırlanan  'Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisi' açıldı. 17 Haziran ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kapsamında Sinop Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü kursiyerleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı sergi, törenle açıldı. Sergide Resim, el sanatları, tel kırmadan ve örgüye kadar yüzlerce tasarım örnekleri insanların beğenisine sunuldu.

 Halk eğitim merkezi salonunda düzenlenen serginin açılışına Sinop valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Başakcı, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, halk eğitim merkezi müdürü Turgay Altun   usta öğreticiler ve kursiyerler ve da katıldı. 

Serginin açılışında  konuşan Sinop valisi Erol Karaömeroğlu:” Ben bu kurs organizasyonlarında emeği geçen başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere  kurs öğretmenlerine ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Kurslardan başarıyla mezun olan kursiyerlerimizi de tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Hayat boyu öğrenme sergimiz hayırlı uğurlu olsun” Dedi. Kurdele kesimi sonrası katılımcılar sergiyi gezdi.

 

Editör: TE Bilisim