AK Parti MKYK Yedek Üyesi Nazım Maviş, Sinoplu muhtarlara bir mektup göndererek hemşerilerinden partisine oy istedi.
Nazım Maviş gönderdiği mektupta, olağandışı gelişmeler nedeniyleseçimlerin önemine dikkat çekerek Sinoplulara Türkiyenin daha güçlü bir ülke olması için oy kullanın, tercihinizi hizmetleri düşünerek yapın çağrısında bulundu. Mektup Sinopun tüm ilçelerindeki 514 köy ve mahalle muhtarına postayla gönderildi.
AK Parti MKYK Yedek Üyesi Nazım Maviş, Sinoptaki mahalle ve köy muhtarlarına 30 Mart seçimleri münasebetiyle mektup gönderdi. Sinoplu bir siyasetçi olarak hemşerileri ile görüşlerini paylaşmak için yazıldığı ifade edilen mektupta, Gezi Parkından itibaren başlayan ve 17 Aralıkla birlikte zirveye çıkan olaylar anlatılıyor ve oyların Türkiyenin daha güçlü olması için kullanılması çağrısında bulunuluyor.
Nazım Maviş mektubunda, AK Parti iktidarının, eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, teknolojiden spora kadar her alanda hayal edilemeyen çok önemli projeleri hayata geçirdiğini anlattıktan sonra çabalarının bundan sonra da aralıksız devam edeceğini vurguluyor.
SİNOPA 4,8 MİLYARLIK HİZMET
AK Parti döneminde Sinopa yapılan hizmetlere de dikkat çeken Maviş mektubunda şu sözlere yer verdi.
Sinopumuz, adeta unutulmuş iken, AK Parti iktidarı ile hiçbir dönemde görülmemiş hizmetler aldı.
Sinopa son 12 yılda yapılan yatırım ve desteklerin toplam maliyeti 4,8 milyar TLdir. Muhtarlarımız
olarak sizler, bu hizmetlerin hem en yakın şahidisiniz hem de bazı hizmetlerin aracısı veya öncüsüsünüz.
Maviş mektubunda, Sinoptaki hizmetlere öncülük ettiği için AK Partinin 22. ve 23. Dönem Sinop milletvekilleri Mustafa Öztürk, Cahit Can, Abdurrahman Dodurgalı ve Kadir Tıngıroğlu ile İçişleri Komisyonu Başkanı ve 24. Dönem milletvekili Mehmet Ersoya da teşekkür ediyor.
MENDERES, ÖZAL, ERBAKANA YAPILAN YAPILMAK İSTENİYOR
AK Partili Nazım Maviş muhtarlara gönderdiği mektubunda yaşanan gelişmelere dikkat çekerek bunarın demokrasi ve milli iradeye karşı kurulmuş tuzaklar olduğunu vurguluyor. İşte Mavişin sözleri.
Sevgili Muhtarım, Cumhuriyetimizin 100. yılında, 2023te Türkiyeyi dünyanın 10 büyük ülkesinden biri haline getirmek istiyoruz. 30 Mart seçimleri bu hedeflerin oylanacağı bir seçim olacaktır.
Hepimiz ülkemizin daha çok büyümesini ve gelişmesini istiyor olsak da bazıları Türkiyeyi iddiasız ve sıradan bir ülke olmaya mahkûm etmek istiyor. Onların amacı, istikrar ve huzuru bozarak ülkemizin bu büyük yürüyüşünü durdurmaktır. Merhum Menderes, Özal ve Erbakana yapıldığı gibi Tayyip Erdoğanın da yolunu kesmek isteyenlere, bu seçim de kuvvetli bir cevap vermemiz gerekiyor. İnşallah, demokrasi dışı güçlerin milli iradeye karşı kurduğu tuzaklar bu seçimlerde bozulacak, kötü niyetliler emellerine ulaşamayacaktır.
GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE ve DAHA ÇOK HİZMET İÇİN OY KULLANIN
30 Martta seçilecek belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlara başarılar dileyen Nazım Maviş, muhtarlara gönderdiği mektubunu şöyle
tamamlıyor: Yeni ve güçlü Türkiyeyi birlikte inşa edeceğiz. Sinopu birlikte geliştireceğiz.
El ele vererek, Erfelek, Ayancık, Türkeli, Saraydüzü, Boyabat, Gerze, Dikmen ve Durağanı Türkiyenin en iyi ilçeleri arasına sokacağız, marka şehirler yapacağız. Birlikte çalışarak Sinoplu gençlerin sporda, eğitimde, teknolojide, bilimde, kültürde daha büyük başarılara imza atmasını sağlayacağız. Bir kardeşiniz ve hemşeriniz olarak sizlerden bu seçimde Türkiyenin daha güçlü bir ülke olması için oy kullanmanızı, tercihinizi hizmetleri düşünerek yapmanızı rica ediyorum.
Mektup, Sinopun tüm ilçelerindeki 514 köy ve mahalle muhtarına postayla gönderildi. Nazım Maviş, mektuptan dolayı muhtarlardan teşekkür telefonları gelmeye başladığını belirtti.

Editör: TE Bilisim