Sinop’ta yapmış olduğu yeniliklerle gündemden düşmeyen İş adamı Musa Özen Bomba projelerde gümbür gümbür geliyor.
Zıp Zıp Baba eğlence merkeziyle ilk başta çocukların gönlüne taht kuran Musa Özen Sinop’un gelişimine  ve tanıtımına katkı sağlamak için elinden gelen her şeyi yapıyor.
İş adamı Musa Özen yapmış olduğu açıklamada; “İleride büyük bir arazide sürpriz bir eğlence platformuyla Sinop’un ve Tüm Türkiye’nin hizmetinde olacağım.
Ancak şuan itibariyle Yapımına başlanmış olan Örsan Avm’nin içerisinde  zıpzıp babanın 2. Şubesini yapıyorum, Buradaki eğlence programında yaş sınırı olmayacak,  her yaştan herkese hitap edecek.  Çarşıdaki şubemizde Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir konseptte organizasyonlar olacak doğum günleri, özel günlerle Zıpzıp baba home ofis cafe’de herkes doyasıya eğlenecek.
Daha öncesinde açacağımız 2. Şubemizde bowlingin müjdesini vermiştim, şimdide dün itibarı ile ranger siparişini vererek eğlence grubumuza katmış bulunmaktayım.
İlerleyen zamanlarda diğer siparişlerimi vereceğim eğlence gruplarının fotoğraflarını da halkımızla paylaşacağım.
Ve son olarak Rabbim bana fırsat verirse sizlere söz veriyorum çocuklarım Sinopu eğlence üssü yapacağım hiç birinizin sigara, alkol ve diğer kötü alışanlıklar ile uğraşmanıza fırsat vermeyeceğim. Sizleri çok seviyorum eğer sizlerde beni azıcık seviyorsanız bana söz verin. Zıpzıp Baba Biz Gençler Hiçbir Kötü Alışkanlıklar edinmeyeceğiz diye…
Bakın o zaman Zıpzıp babanız sizlere ilerleyen zamanlarda ne kadar büyük sürprizler yaptıklarını gözlerinizle göreceksiniz.. Tüm çocuklarım kalbimdesiniz….” Dedi.

Editör: TE Bilisim