Mega Grup Bilişim web sitesi satış sistemiyle çok sayıda genç girişimci, kendi işlerini kurma fırsatı buldu. Ekip liderlerinden Gülbeyi Özkan, "Bu, piramit sistemlerden ağzı yanan ve Network Marketinge inancını yitiren insanlarımız için büyük fırsat" dedi.

Network Marketing alanında iş yürüten Hong Kong merkezli Mega Holdingin Türkiye ve Avrupa merkezini oluşturan Mega Grup Bilişim Ağ Pazarlama ve İnternet Hizmetleri 2011 yılında kuruldu. Türkiyede Network Marketing pazarında resmi olarak faaliyete başlayan şirket, yürürlüğe giren 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunla birlikte yasal zemine de oturdu. Sinop Ahmet Muhip Dranas Uygulama Otelinde gerçekleştirilen eğitim seminerinde konuşan Hasan Özcan, Gülbeyi Özkan, Fatih Yıldırım ve Uğur Akdeniz genç girişimcilere nasıl kendi işlerini kurup geliştirebileceği ve çağın gereksinimi Web sitesini Nasıl en hızlı şekilde dizayn edebileceklerinden bahsedildi.

ÜRÜN SATIŞI PRİM GETİRİYOR

Mega Holding dünyasının pazarlama ağına katılmak için şirketin ürün olarak tanımladığı bir web sitesi altyapısı satın almanız eğitimini tamamlayıp bilinçli bir web sitesi kullanıcısı olmanız gerekiyor. Size, 750 dolarlık (2 yıllık) bir paket sunan şirket, 1 adet domain, sınırsız hosting, sınırsız mail ve sınırsız data transfer hakkını sözleşme ile garanti ediyor. Web sitesini satmakla kalmıyor, verdiği ücretsiz eğitimle o siteyi kullanmayı ve güncellemelerini yapabilmeyi de öğretiyor. Ürünü alan müşteri, oluşturduğu satış ağıyla şirkete tavsiye yoluyla yeni müşteriler kazandırdıkça her satıştan kazanç elde eder, dolaylı referans yoluyla da her satıştan ayrıca kazanç elde ediliyor.

"PİRAMİTLE İLGİMİZ YOK"

Ekip liderlerinden Hasan Özcan piramit sistemlerle kesinlikle bir ilgilerinin bulunmadığını ifade etti. Everbody can design, everybody can creat web site sloganıyla yola çıktıklarını belirten Özcan, "Piramit yapılarını yasaklayan 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun, bu tür yapıları temizleyecek. Biz zaten her zaman yasal çerçevede çalışıyorduk" ifadelerini kullandı.

    İstanbuldan konuk olarak gelen Hasan Özcan genç girişimcilere bu sektörde nasıl başarılı olabileceklerinden bahsetti. Ekibin Sinopta kurulmasında yardımcı olan Fatih Yıldırım ise takım ve ekip çalışması Hakkında bilgiler verdi. Sinop organizasyon sorumlusu Uğur Akdeniz daha yolun başında olduklarını ve daha fazla insana yardımcı olacaklarından bahsetti.

   Takım Lideri Gülbeyi Özkan, "Daha önceleri farklı firmalar yurt dışından gelip Türkiyede organizasyonlar kuruyordu. Bizim şirket hedefimiz Türkiyeden dünyaya açılmak. Şu anda Türkiyede aktif olarak 51 ilde organizasyonlarımız var, dünyada Hollanda, Azerbaycan ve Arnavutlukta şirket temsilciliklerimiz var. Bizim takım olarak 1 senelik hedefimiz en az dünyanın 5 ülkesinde yeni ekipler kurmak" dedi.

Editör: TE Bilisim