Vali Hasan İpek’in başkanlığında Valilik  Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter V. Mehmet Yüzer, Sinop Belediye Başkan V.Bülent Oktay, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nihat Dalgın, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları,  Yatırımcı Kurum ve Kuruluşların Bölge ve İl Müdürleri katıldı.

 

Sinop Valisi Hasan İpek toplantının açılış konuşmasında; 2016 yılı yatırım programlarında yer alan yatırımların toplam tutarı 4.616 milyon Tl’dir. 2016 yılında ayrılan ödeneklerin miktarı ise 550.531 bin Tl. Bugüne kadar bu ödeneklerin harcama miktarı 251 milyon Tl’dir. Bu ödeneklerin %46’sı harcanmış durumdadır. İnşallah yılsonuna kadar Sinop ilimize çok ciddi katkılar sağlayacak yatırımlarımızı gerçekleştirerek, tüm ödeneklerimizi kullanmış olacağız.” dedi.

 

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, gelecek yıla ait il yatırım tekliflerine esas olacak araştırma ve envanter çalışmalarının gözden geçirilmesi, izleme ve koordinasyon çalışmalarının değerlendirilmesi ve Yatırımcı Kurum ve Kuruluş temsilcilerinin yürütülen projeler hakkında sunum eşliğinde bilgi vermelerinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim