Yaz temizliğinin başladığı şu günlerde aradığınız fırsat tam anlamıyla ayağınıza geldi.
Kıyafetleriniz, yorganlarınız, battaniyeleriniz,perdeleriniz ve kısacası evinizdeki tüm tekstil ürünleriniz Yücel Kuru Temizleme sayesinde pırıl pırıl olacak.
Sinop’ta sektörde lider olmayı planlayan Yücel Kuru Temizleme İşletmesi Sahibi Onur Yücel yapmış olduğu açıklamada; “Bizim yaptığımız işin asıl amacı kaliteli hizmet vermek.
İnsanları memnun etmek, kaliteyi prensip edinerek çıktığımız bu yolda zirveyi hedef edindik, Sinop’ta herkese hizmet vermek istiyoruz. İnsanların yükünü azaltmak istiyoruz bu sebeple irtibat numaramızdan bizleri aramanız yeterli. Evlerinden, işyerlerinden eşyalarını alıp yıkayıp temizleyip teslim ediyoruz.
Ayrıca ütü hizmetimiz de var , ütülenecek olan malzemelerinizi alıp ütüleyip teslim ediyoruz.
Ve özellikle birçok insanın başına gelen kıyafete dökülen ve çıkmayan inatçı lekeler vardır, hatta o leke çıkmadığı için kıyafetiniz dolabınızın en alt rafında yıllarca durur çok sevilen kıyafet olduğu için atmaya da kıyamazsınız işte özel temizlik malzemelerimizle kıyafetlerinizdeki  en inatçı lekeleri bile çıkartıyoruz ve teslim ediyoruz dedi.
VIP HİZMET SADECE YÜCEL KURU TEMİZLEMEDE!
Benim kıyafetlerim özel tek temizlensin diyorsanız doğru adrestesiniz.
Size ait eşyanızı evinizden alıyorlar ve özel ultra hijyenik makinelerde yıkıyorlar, özel ütüleme servisiyle ütüleyip evinize teslim ediyorlar.
ŞIK VE TEMİZ OLMAK SİZİN DE HAKKINIZ!
Firma Sahibi Onur Yücel yapmış olduğu bir diğer açıklamada; Her müşterimiz bizim için çok özel ve her birinin şık ve temiz olması en doğal hakkı ancak günlük hayatın koşturmacasından ne yazıkki bazen kıyafetlerimize çok özen gösteremiyoruz, aceleyle yıkanan bir çamaşır deforme olabiliyor hatta bazen geri dönüşümü çok zor oluyor biz en uygun şekilde ve en uygun programlarda yıkıyoruz ve ütülüyoruz tamamen bizim güvencemiz altında ve garantili yıkama yapıyoruz dedi.
YAZ KAMPANYASIYLA DAMGA VURACAĞIZ!
Yücel açıklamasının devamında; “İşyerimizi yeni açtığımız için ve yaz mevsimi olması dolayısıyla çok güzel kampanyalar hazırladık.
Kış boyunca kapalı kalan yatak,yorgan,nevresimlerinizi,çarşaflarınızı,yastıklarınızı evinizde yıkamaya uğraşmayın büyük ebatlı tekstil ürünleri hem makinenizin bozulmasına sebep olur, hem de kurutmak evde çok zor olur.
Bize bir telefon etmeniz yeterli.Yıkanmasını istediğiniz tüm eşyalarınızı yıkayıp misler gibi teslim ediyoruz.
Tüm müşterilerimizi işyerimize bekliyoruz ya da 260 60 56 nolu irtibat telefonumuzdan ulaşmanızı bekliyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim