Bizim gidecek başka hiçbir yerimizin olmamasından, vatanımıza, demokrasimize sahip çıkmamız gerektiğinden bahseden Özcan yaptığı açıklamada;
‘’Türkeli adına yakışır bir şekilde Türk elini, Türk’ün ne olduğunu, ilimize, ülkemize amacının ne olduğunu gösterdi. Birlik ve beraberlik içindeyiz Allah’a şükür. İlçemizde herhangi bir sıkıntı yok. Vatandaşlarımız duyarlı bütün siyasi partilerin temsilcileri, kaymakamlık, sivil toplum örgütleri el ele bir duruş sergiledi.
Bizim milletimiz necip bir millet toprak kaygısında, bayrak kaygısında, ezan kaygısında hiçbir şeyi tanımaz tanınmıyor, tanımadığını da sadece birlik ve beraberliğin vatanın bölünmez bütünlüğünün ne olduğunun en iyi yaşandığı ilçedir Türkeli.
Vatanın bekasına yapılmış bu hunharca saldırıdan sonra evet sosyal aktivitelerde lazım vatandaşın bir araya gelip eğlenmeye ve mutlu olmaya da ihtiyacı var.  Ancak şuan bulunduğumuz durumdan dolayı Türkeli Festivalini iptal etmemiz gerekiyordu. İnşallah onu seneye veya ilerleyen bir tarihe erteleyeceğiz.’’ Dedi.

Editör: TE Bilisim