Sinop’ta yıllar sonra yeniden Hafız yetişmesinin heyecanı yaşanıyor.

Sinop İl Müftülüğü Merkez Erkek Kuran Kursu öğrencisi   Furkan Aslan Hafızlığını başarıyla tamamlayarak yıllar sonra Sinop’un hafız özlemine son vermesi hasebiyle  Sinop Din Görevlileri  Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Umre ile ödüllendirildi. 
 

Din Görevlileri Derneği Başkanı İsmail Aksoy, Sinop Din Görevlileri Derneği olarak öğrencilerin daha iyi motive olması amacıyla böyle bir ödül düşündüklerini ve bununda ilk defa Furkan Aslan hafızımıza nasip olduğunu, böyle güzel bir etkinliğe öncülük ettikleri için çok mutlu olduklarını dile getirerek, hayırsever vatandaşlarımızın böyle güzel etkinlilere destek çıkarak diğer hafız olacak evlatlarımızın yanında olmaları gerektiğini belirtti.
Aksoy açıklamaların şu şekilde devam etti.”Herkes üzerine düşen görevi yaparak çocuklarımızı hafızlığa teşvik edecek ve yıllarca hasret kaldığımız Küçük hafızların yetişmesi özlemine hep birlikte el ele vererek son vereceğiz. Hafızımızın yetişmesinde emeği geçen Hocası Kenan Dönmez'e, böyle güzel bir evlat yetiştiren anne ve babasına teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun” dedi.
Dernek Başkanı İsmail Aksoy 19 Kasım tarihinde yapılan Olağanüstü Genel kurulda yeniden aday olmayarak Dernek Başkanlığına seçilen Yakup Aracı’yı ve yönetim kurulu devretti. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.
 

Editör: TE Bilisim