Zübeyde Hanım Anaokulu 5-6 yaş grubu kartaneleri  Öğretmeni Asuman Aydoğdu kendi sınıfında “Mutlu şehrin mutluluk elçileri” adlı projeyi iki aydır uyguluyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Öğretmen Asuman Aydoğdu; “Projenin amacı öğrencilerimize yardımlaşma merhamet iyilik yapmanın mutluluğunu yaşamanın mutluluğunu kazandırmak. Her ay oluşturulan yardım timleri etrafında ihtiyaç sahibi herkese yardım ediyor. Geçen ay deprem bölgesine yardım eden Zübeyde hanım Anaokulu öğrencileri bu ayda Atatürk devlet hastanesi çocuk acil servisine Seydi Ali Reis  Anadolu ve teknik öğrencileri tarafından kitaplık yaptırılarak okul genelinde kitap kumbaraları oluşturularak  hastanemizin çocuk acil servisi için kitaplar toplandı ve  oluşturulan kitaplığa öğrencilerimiz kendi elleri ile hediye etti. Çocuklarımızın bu duyarlı davranışı ve mutlulukları örnek alınacak kadar güzeldi.” Dedi.
Zübeyde Hanım Anaokulu müdürü Gül Çakır bu yardımların Haziran ayına kadar devam edeceğini söyleyerek amaçlarının duyarlı yardımsever ve iyi insanların topluma kazandırılması olduğunu söyledi. Projede emeği geçen basta sınıf öğretmeni Asuman Aydoğdu Seydi Ali Reis Anadolu teknik lisesi mobilya bölümü öğretmeni Bayram beye ve öğrencilerine Zübeyde hanım anaokulu duyarlı öğretmen ve velilerine teşekkür ederim.” dedi

Editör: TE Bilisim