SİNOP İL ÖZEL İDARESİ

İL ENCÜMENİNDEN

 

İHALE İLANI

 

            Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Türkeli İlçesi, Güzelkent Köyü, 133 Ada, 1 Parsel üzerinde bulunan Otel ve müştemilatının 10 (On) yıl süreliğine eşyalı olarak, 3 yıllık kirasının peşin olarak alınması şartı ile, 2886 Sayılı D.İ.K.’nun 45. maddesine (Açık Teklif Usulü) göre 22/07/2020  Çarşamba günü İl Özel İdaresi İl Encümen Toplantı Salonunda saat 14.30’da kiralanmak suretiyle ihale edilecektir.

 

            İhaleye iştirak edeceklerde aranacak belgeler:

 

  1. Kanuni İkametgah Belgesi ve yazışma adresi.
  2. İhaleye Gerçek ve Tüzel Kişiler katılabilir.

                  -Gerçek Kişilerde İmza Sirküsü (2020 yılına ait noter tasdikli)

-Tüzel kişilerde Yetki Belgesi ve İmza Sirküsü, İştiraklerde Vekaletname (2020                                yılına ait noter tasdikli)

-Ortak Girişimlerde ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık                    sözleşmesi (2020 yılına ait noter tasdikli)

  1. İhaleye verilecek kiralanacak otel ve müştemilatı aylık muhammen kira bedeli, eşyalı olarak bulunan, otel ve müştemilatı 6.000,00-TL muhammen kira bedeli üzerinden hesaplanan % 3 geçici teminat tutarı 2.160,00-TL, olup geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya geçici teminat mektubu.
  2. Okunup kabul edildiğine dair imzalı Taşınmaz Kira İhale Şartname Örneği.
  3. Yer Gördü Belgesi.
  4. İsteklilerde aranan belgelerin 22/07/2020 Çarşamba günü ihale saatine kadar ihale komisyonuna sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edilmesi gerekmektedir.
  5. Postayla veya telgrafla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  6. Komisyon İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
  7. İlan olunur.

 

 

Editör: TE Bilisim