Bülent Börekçilik Sinop Şubesi İşletme sahibi  Vildan Öztop yapmış olduğu açıklamada; Aslen Sinop Türkeliliyim ama Doğma büyüme İstanbul’daydım. İş kurmak ve yerleşmek için Sinop’a geldik. Hem kendi memleketimiz gelişsin hem duyulsun diyerek geldik.
 Şube olarak 18 gün oldu açılalı ve satışlardan gayet memnunuz.
Tek çeşit Börek satışı yapmaktayız Günde 18, 19 tepsi börek satışa çıkıyoruz.Bu  Böreğimizin özelliği içindeki peynirin el yapımı olması. İçindeki peynir Akdeniz yöresine ait 3 çeşit peynir karıştırılarak yapılıyor.
Börekler el açması  özenle hazırlanıyor. Ürünlerimiz Sakarya’dan geliyor ve genel tesisimiz orada bulunmakta. Türkiye’de şuan toplam 170 şubemiz mevcut ek olarak Sinop için 2. Şubeyi açmayı planlıyoruz ve ilk tercih olarak Boyabat’ı düşünüyoruz. Paket servisimiz şuan için yok fakat yakında başlatmayı planlıyoruz. Şuan için yakın çevreye rica edildiği takdirde yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Sinoplu bizi sevdi, lezzet hoşlarına gitti. Hafta içi ve hafta sonları sabah saatlerinde şubemiz önünde kuyruklar oluyor ve bu bizi mutlu ediyor. Bizler ürünlerimizi anında sıcak şekilde hazırlıyoruz ve müşteriye göre hareket ediyoruz. Kutulara hızlı şekilde koyup servis ediyoruz. Herkesi bekleriz dedi.

Editör: TE Bilisim