Kafalarda hiçbir soru işareti bırakmadan Sinop’ta bu işi en profesyonel olarak yapan “Demircan Kardeşler” çiftliği Helal hayvan kesiminin yanı sıra hijyene de çok önem veriyor.
Hem Sinoplulara hemde çevre illere kurbanlık hisse satışı yapan “Demircan Kardeşler” bu sektörün öncü isimi haline geldi.
Abalı köyü, Saraycık mahallesinde kurmuş oldukları çiftlikte hayvanlarını doğal ortamda besleyen bu işin en profesyonel isimlerinden olan Hasan ve Hüseyin Demircan kardeşler hayatlarını bu işe adadıklarını belirterek yedek işleri değil asıl işlerinin bu olduğunu önemle vurgulayarak şu sözlere yer verdiler; Ailemizle birlikte Abalı köyü Saraycık mahallesinde bu işi yapmaktayız.  Kurbanlık ve adaklık hayvanlarımız bulunuyor. İsteyene hayvan olarak satıyoruz isteyene vekâletini alıp, kesiyoruz, parçalıyoruz, paketleyip veriyoruz. İnsanların bizi tercih etmesinde birden fazla sebep var.
Her şeyden önce güven çok önemli bu sektörde sahtekârlık yapanlar çok oluyor, yaşı tutmayan kapak atmayan, gebe hayvanları kurbanlık yapıyorlar. Bizim için bu işin para boyutu en son planda ilk önce güven diyoruz.
Kendi beslediğimiz hayvanlarımızı güvendiğimiz bildiğimiz elimizdeki hayvanlarımızı kurbanlık ediyoruz Kurbanlık bizim işimiz gönül rahatlığıyla herkes bizimle irtibata geçebilir.
Amacımız bu işi en iyi yerlere taşımak büyük bir hayvan kesim mezbahanesi yaptık müşterilerimize her zaman daha iyi hizmeti vermek için teknolojiyi yakından takip ediyoruz ve son sistem hayvan kesim mezbahanesin de kesimlerimizi gerçekleştireceğiz dedi.

Sizlerde Demircan Kardeşlerin şanslı müşterilerinden olmak kafanızda sıfır soru işaretiyle ve gönül rahatlığıyla kurbanlarınızı kesmek istiyorsanız 0544 856 73 75- 0546 626 46 35 nolu telefonlarla irtibata geçebilirsiniz.
 

Editör: TE Bilisim