Genel Sekreter Çınkıl, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Demircan ve Murat Özmen ile birlikte bayram öncesi mesainin son gününde Özel İdare Ana Hizmet Binası, İşletme Müdürlüğüne bağlı Makina-İkmal Atölyesi ve merkez Kabalı şantiyelerini ziyaret ederek personelle tek tek bayramlaştı.

 

Genel Sekreter Çınkıl birimlerdeki tüm çalışma odalarını tek tek ziyaret ederek mesailerine devam eden personelin bayramını kutladı, ailelerine selamlarını iletti.

 

Özel idare personelinin kurumsal bir yapı ile her daim bir ve beraber olacağının altını çizen Genel Sekreter Çınkıl, “Özel İdaremiz bünyesinde, gerek İl merkezimizde, gerek ilçe müdürlüklerimizde ve şantiyelerimizde görev  yapan tüm personelimizin Mübarek Kurban Bayramını şimdiden tebrik ediyor, aileleri, yakınları ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve bereket dolu nice bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum. Keseceğiniz kurbanlar ve yapacağınız tüm ibadetlerin kabul olmasını diliyorum” dedi.

 

MASKE, SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALINA UYMALIYIZ

 

Bu bayramda maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralına da önemle dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatan Genel Sekreter Çınkıl, “Bayramlar, bizi birbirimize yakınlaştıran günler olsa da, bu bayram mümkün olmadıkça ziyaretlerden kaçınmalıyız. Ayrıca maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına da hassasiyetle riayet etmeliyiz.  Bu zor süreci sabır ve fedakârlıkla aşacağız inşallah” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim