DEVA Partisi Sinop İl Başkanı Birhan Yalçın’ın da katıldığı üç günlük il başkanları toplantısı Ankara Meyra Otel’de yapıldı.

DEVA Partisi Sinop İl Başkanı Birhan Yalçın, toplantı hakkında açıklamalarda bulundu.

Yalçın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;“Ülkemizin orman yangınları ile cayır cayır yandığı, envanterinde 1 tane bile yangın söndürme uçağımızın olmadığı, ancak envanterinde 10 dan fazla saraya tahsis uçağın olduğu, sarayın envanterine kayıtlı 1 tane uçakla en az 20 tane yangın söndüre uçağı alınabileceği, İHA ve SİHA’ların bu ormanlık alanlardaki yangınların önlenmesine yönelik kullanılmadı, yangınları söndürme çalışması yerine yağmur yağmasına umut bağlandığı, evleri yanan vatandaşlara kredi ile ev vermeyi taahhüt edildiği ancak Somali’ye 30 milyon dolar hibe edildiği, olağanüstü akıl tutulması yaşanan günlerden geçmekteyiz.

Cenabı Allah’tan bu yangında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza şifa, mağdur olan vatandaşlarımıza ise sabır diliyorum ve DEVA Partisi olarak onların her daim yanında olduğumuzu ve olacağımızı bilmelerini istiyorum.

Toplantımızın 1. gününde Genel Başkanımız Ali Babacan ve Genel Başkan Yardımcılarımız, İl başkanlarından görev alınan bir yılın envanterini, geleceğe dair her ilin projeksiyon çalışmalarını, hedeflerini ve bu hedeflere ulaşma argümanlarının detayları ile dinledi.

2.gününde ise ülkemizin içinde bulunduğu durum tespiti yapıldı yani, baskıcı yönetim, hukuksuzluk ve adaletsizlik, sistemindeki bitiş ve tükenmişlik, ülkemiz dışında, sıfır düşman diye gelip sıfır dost ile ülkemizin kendi içine kapanması, ülkemizde çetelerin cirit atması, geçim sıkıntısı ile artan intiharlar, suç örgütlerinin siyaset ile iş tutması, yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı, yanlış tarım politikaları, turizmin yanlış politika ve dışardaki itibarsızlık ile bitişi, AK Partinin yanlış ve yalan beyanat ile halkı ve kendilerini kandırmaları, çocuklarının geleceklerini ileriye dönük borçlarla karartılması, demokratik ortamın kaybolması, HES Kodsuz sinemaya bile gidilmez iken hesapsız, kitapsız mülteci kabulü ve bunların ilerdeki yaratacağı sorunlar, en fazlada ülkemizi yönetenlerin genel ve yerelde bu durumdan habersiz olması gibi konular işlendi.

Durum tespiti akabinde ise, Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcılarımız DEVA Partimizin, Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yılında, bilim, ekonomi, kültür, sosyal, eğitim, spor, kısaca her konuda ülkemizi sözde değil gerçek manada muasır medeniyet seviyesine çıkartma hedefleri işlendi” dedi.Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KARAVANINI PARK EDERKEN KAYALIKLARA DÜŞÜRDÜ KARAVANINI PARK EDERKEN KAYALIKLARA DÜŞÜRDÜ

 

Editör: TE Bilisim