Yaz aylarının gelmesiyle formda kalmak isteyen Sinoplular aktarların yolunu tuttu.

Korona virüs pandemisi boyunca evde kalan ve hareketleri kısıtlanan bir çok insan kilo sorunu ile karşı karşıya kaldı. Pandemide Haziran ayı itibariyle yeni bir döneme girilirken, alınan kiloların verilmesi telaşı da başladı. Fazla kilolara, çeşitli bitkilerden doğal olarak hazırlanarak tüketilen bitki çayları doğal bir yöntem olarak tercih edilebiliyor.

Korona virüs salgınının Türkiye'de görülmesinin ardından pandemi süreci boyunca evde alınan kilolar, yaz aylarının gelmesiyle endişe oluşturmaya başladı. Geleneksel tıp yöntemi olarak tercih edilen doğal bitkiler ise fazla alınan kiloların verilmesinde rol oynuyor. Karışık bitki çayı olarak da anılan çaylar ise zayıflama açısından önem taşıyor. Yeşilçay, biberiye, funda, mate ve kekik karıştırılarak elde edilen doğal bitki çayı, zayıflamak isteyenler için günde 3 su bardağı olarak tüketilebiliyor.

Zayıflama konusunda doğal ürünlerin kullanılması gerektiğini ifade eden aktarlar ise son günlerde bitki çayları satışlarında artış yaşandığını söyleyerek vatandaşları zayıflama ürünleri alırken güvenilir yerleri tercih etmesi konusunda da uyarıyor.

İlimiz tersane mevkiinde aktarıcılık yapan Bahar Altın  pandemi süreci boyunca evde kalınan dönemlerde kilo alımının çok fazla arttığını söyledi.

Altın " İnternet medya ve reklamlarda bazı zayıflama ilaçlarının kampanyaların başladığını görüyoruz. Zayıflama ilaçları Türkiye'de bugün olduğu gibi gelecekte de büyük bir sektör olarak çalışmaya devam ediyor. Bununla ilgili olarak şu uyarıda bulunmak istiyorum; halkımız her duyduğu zayıflama ilacını her zayıflama ürününü, her reklamı verileni lütfen kullanmasın. Bu tarz zayıflama ürünlerini güvenilir yerlerden alınması çok önemli.” Dedi

Zayıflama ürünlerini aktar ve eczanelerden alınması gerektiğini söyleyen Altın :” Yaz geldi formunu korumak isteyenler veya zayıflamak isteyenler son günlerde bitki çayı satışlarını hareketlendirdi. Malum pandemi döneminde bütün yıl neredeyse evde kaldık kilolar alındı normalleşmeyle birlikte yaz aylarının da girmesiyle alınan fazla kilolardan kurtulmak isteyen vatandaşlar zayıflama ürünlerine yöneldi. İşlerimiz çok şükür iyi şu anda en çok karışım bitki çayları tercih ediliyor. Tiroit hastalarına özel olarak yapılmış zayıflama çaylarımız da mevcut. Tiroit hastalarının kilo verme hızı biliyorsunuz biraz yavaş. Bu hastalara özel karışım çaylarımız var. Vatandaşlarımız zayıflama ürünlerini güvenilir yerlerden temin etmeleri son derece önemli. Bu süreçte doğru üretilen ve iyi bildiğiniz aktarlardan zayıflama çayını kendiniz temin edebilirsiniz. Vatandaşlarımız her duyduğu zayıflama ürününü de kullanılmamalı. “ Dedi

 

Editör: TE Bilisim