"MARTILAR" BİSİKLETLİ POLİS TİMLERİ GÖREVE BAŞLADI "MARTILAR" BİSİKLETLİ POLİS TİMLERİ GÖREVE BAŞLADI

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze’de İmam Hatip Lisesinin yapım çalışmalarına başlandığını duyurdu.

Gerze’de son yılların en büyük eğitim yatırımı için start verildi.

Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, içerisinde konferans salonu, mescit, laboratuvarlar ve çok amaçlı salonların yer alacağı İmam Hatip Lisesinin inşaat çalışmalarının başladığını açıkladı.

Modern bir imam hatip kampüsü inşa ediyoruz

16 derslikten oluşan ve öğrenciler için pek çok sosyal donatı alanı barındıran yeni İmam Hatip Lisesi’nin Gerze’ye hayırlı olmasını dileyen Maviş, “İmam Hatip Lisemizde, Çocuklarımıza huzur ve güven içinde barınma imkânı sağlayacak 50 kız, 50 erkek olmak üzere 100 kapasiteli öğrenci yurdumuz ile sportif aktivitelerini gerçekleştirecekleri modern Kapalı Spor Salonumuz da yer alacak. Bu yönüyle öğrencilerimizin hem tam donanımlı eğitim alacakları hem birçok sosyal imkâna sahip olacakları modern bir kampüs inşa ediyoruz. Gerze’mize, gençlerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Gerze ilkokul binasının yapımı başlıyor

Maviş, diğer yandan Gerze’de hayata geçecek 24 derslikli ilkokul binasının yapım ihalesinin de tamamlandığını belirterek, yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını ve inşaat çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade etti.
 

Editör: TE Bilisim