Sinop’ta 5 yıldır yufkacı işletmeciliği yapan Emine Özkan, satışlarına devam ediyor.

SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI

Kadın girişimci Emine Özkan, yufkacı işletmesi sayesinde kendi ayaklarının üzerinde durup hem hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor hem de aile dayanışmasının güzel bir örneğini sergiliyor. Halk eğitim merkezinin karşısına açtığı dükkânda ev yapımı mantı, yufka, erişte, gözleme, ev makarnası gibi birçok ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.

Boncuk Yufka İşletme Sahibi Emine Özkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Katlama, yufka, gözleme, nokul, mantı, erişte, sebzeli erişte, erişte çeşitleri, ıslamalık yufka, Su Böreği, birçok çeşitte ürün satışı yapmaktayız. 5 yıldır aynı yerde bu işi yapıyorum. Çok şükür müşterilerimiz var. Sezon açıldı ancak henüz istediğimiz yoğunluğu bulamadık. Ciddi kazandığımız bir iş olmadı şuan da. Şu ekonomik şartlar da bir şekilde ayakta durmaya çalışıyoruz. Gerçekten çok zor her şey 2-3 katına çıktı. Durum böyle olunca bizde zam yapıyoruz. Bu sefer müşteriden tepki alıyoruz. Daha önceki senelerde o kadar çok yoğunluk oluyordu ki 4-5 kişiyle çalışıyorduk. Şimdi ise iki kişi zor kaldırıyoruz. Şuan yanımda sigortalı bir çalışanım var. Bu şekilde dükkanımı ayakta tutmaya çalışıyorum. 2 buçuk yıl önce mantı ödülü aldım. Habitatın özel ödülünü aldım. 25 bin TL hibe ödülünü kazandım. O parayla da dükkânıma makinalarımı aldım. Eriştelerin kilosu 40 TL, Çorbalık var para çorbalığı deniyor Sinop’ta 50 TL, Islamalık yufkalar var 25 TL, Yaş mantı 90 TL, kuru mantı 100 TL, katlama 20 TL, nokul 30 TL, Gözleme 25 TL’den satışını yapmaktayız.” Dedi.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim