AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Orman Bölge Müdürlüğünün kuruluşuyla ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını, kısa süre içinde Sinop Orman Bölge Müdürlüğünün kuruluş kararının Resmi Gazete’de ilan edileceğini söyledi.

Maviş, 2021 yılının Ocak Ayında Sinop Orman Bölge Müdürlüğü’nün yeniden kurulmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını kamuoyuyla paylaştıklarını ifade etti.

Maviş, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile Orman Bölge Müdürlüğünün kuruluş süreçlerini değerlendirmek için 14 Eylül Salı günü bir araya geldiklerini, Orman Genel Müdürlüğünün teknik çalışmalarının tamamlandığını, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığının onay süreçlerinin tamamlandığını, Tarım ve Orman Bakanımızın Resmi Gazete’de kuruluş ilanının yayımlanmasını beklediklerini ifade etti.

Daha Fazla Yatırım ve İstihdam

Maviş, Sinop Orman Bölge Müdürlüğünün fiilen faaliyetlerine başlamasıyla orman ve orman gelirlerinin artırılmasına yönelik yeni proje ve teknik çalışmalara yoğunlaşacağını, orman köylüsü ve yöre halkının talep ve ihtiyaçlarının yerinden karşılanacağını, daha fazla yatırım ve istihdam için ilgili kurumlar nezdinde takiplerinin devam edeceğini ve müteşebbislerin her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.

Birlik İçinde Hareket Bereket Getirdi

Maviş, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, AK Parti il başkanı Uğur Giresun, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu başta olmak üzere teşkilat mensupları ve ilin yöneticileriyle Sinop’un geleceği için uyum içinde hedefe kilitlenmelerinin bu hayırlı, bereketli sonucu getirdiğini belirtti. 

Maviş, Sinop Orman Bölge Müdürlüğü’nün kurulmasında emeği geçen Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’e, bir önceki Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’ya ve mevcut Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin‘e, özellikle Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile takdir ve tensipleri sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını dile getirdi.

 

KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Editör: TE Bilisim