SİNOP’TA 2 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ SİNOP’TA 2 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

 

Sinop Melikşah Köyü Eğitim Kültür Kalkınma ve Güzelleştirme Derneği 2. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda yapılan seçimlerde mevcut Başkan Yılmaz Öz, yeniden başkanlığa seçildi.

Köy kıraathanesinde düzenlenen ve divan başkanlığını Sinop Mübadele ve Balkan Türkleri Derneği Başkanı Kenan Aral'ın yaptığı genel kurulda, divan üyeliklerini ise Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ve eski banka müdürü Numan Ogün Öztürk gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından, gündem maddelerine geçildi. Denetim ve faaliyet raporlarının okunarak oylanması ardından yapılan seçimlerde, genel kurula tek lise olarak giden mevcut Başkan Yılmaz Öz güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi. 

KÖYLÜLERİMİZİ AYNI ÇATI ALTINA DAVET EDİYORUM
Genel kurulda konuşan Başkan Yılmaz Öz, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tüm Melikşahlıları dernek çatısı altında kenetlenmeye davet eden Yılmaz Öz, "Amacımız hep birlikte olmak, sorunları çözmeye çalışmak, mutlu ve kederli günlerimizde birbirimizin yanında olabilmek. Sorunları birlikte çözebilmek, köyümüzün geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek gayesindeyiz. Köyümüzde ikamet eden ve köyümüz dışında olan tüm Melikşah halkını derneğimizin çatısı altında yer almaya davet ediyorum" dedi.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI
"Dernekçilik gönül işidir, parayla ölçülemeyecek kadar önemli bir davadır. Çıkar için koşturulmaması gereken en önemli unsurlardan biridir" diyen Başkan Yılmaz Öz, "Ancak bir iki kişinin koşturması ile bu tür işler yürümemekte. Ben sizleri desteğe ve manevi duygularını göz önüne getirmeye davet ediyorum. Yozlaşmanın, kirlenmenin ve ahlaksızlığın arttığı bu günlerde kendi öz kültürümüzü, değerlerimizi korumak ve yaşatmak daha da önemli olmuştur. Unutmayalım ki insanların en hayırlısı etrafına faydalı olanıdır. Seyirci kalmak duyarsızlıktır. Derneğimizin ve köyümüzün tanıtılmasına, geliştirilmesine katkıda bulunacak arkadaşlar gelin birlikte olalım. Düşünmek, tartışmak, üretmek, bildiklerinizi birlikte paylaşmak istiyorsanız, haydi laf değil Bir şeyler üretmeye çağırıyorum. Amacına uygun, faydalı, yapıcı, eğitici, çağdaş dernek etkinliklerinde buluşmak dileğiyle"

YENİ YÖNETİM
Yılmaz Öz başkanlığında oluşan yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı: Serkan Alkan, Ayhan Acar, Ferdi Fırat Zengin, Erdem Çelik, Cemile Tekin, Hasan Demir. Denetim Kurulu: Bülent Özcan, İrfan Tekin ve Hüseyin Kurnaz.





 

 

Editör: TE Bilisim