KARAVANINI PARK EDERKEN KAYALIKLARA DÜŞÜRDÜ KARAVANINI PARK EDERKEN KAYALIKLARA DÜŞÜRDÜ

 

Sinoplu İş Adamları Derneği Genel Başkanı Turgay Öztürk Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecileri 1 Ağustos’ta yapılması planlanan SİAD genel kuruluna davet etti.

 Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve cemiyet üyesi gazeteciler tarafından karşılanan Sinoplu İş Adamları Derneği Genel Başkanı Turgay Öztürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile gazetecilerle bir süre sohbet etti.  Sinop’un gündemine dair yapılan konuşmaların ardından SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk cemiyet üyelerini 1 Ağustos 2021 Pazar günü yapmayı planladıkları 13. Olağan genel kurula davet ederek cemiyet üyelerine davetiyelerini takdim ettiler.

Sinoplu İş Adamları Derneği Genel Başkanı Turgay Öztürk 8 ay önce üstlendiği görevi tekrar devam ettirmek için 1 Ağustos 2021 Pazar günü yapılacak olan olağan genel kurulda yeniden aday olacağını söyledi.

Öztürk :”SİAD Kazandırır Parolası ile çıktığımız yolda 1 Ağustos 2021 Pazar günü gerçekleştireceğimiz olağan genel kurul öncesi davetiyelerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Cengiz Demirel ve gazeteciler ile buluşarak genel kurul davetiyemizi yönetim kurulu üyelerimizle birlikte takdim ettik. Gerçekleşen ziyarette bizlere ilgi ve alakası o eksik etmeyen Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve gazetecilere ilgi alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.” Dedi

 

 

Editör: TE Bilisim