SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Boyabat, Gerze ve Türkeli belediye başkanlarını makamlarında ziyaret etti. 

Sinoplu İşadamları Derneği (SİAD) Genel Başkanı Turgay Öztürk beraberindeki, yönetim kurulu ve Sinop şube üyeleri birlikte il merkezi ve ilçelerde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Merkez ve ilçelerde esnaf ziyaretlerinde bulunan SİAD heyeti, Boyabat, Gerze ve Türkeli belediye başkanlarını makamlarında ziyaret etti.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ile makamında bir araya gelen Genel Başkan Öztürk ve SİAD heyeti, Başkan Çakıcı ile uzun süre sohbet etti. SİAD'ın çalışmaları hakkında geniş bilgi veren Genel Başkan Turgay Öztürk, Sinop'ta planladıkları yatırımlardan bahsetti, ziyaret anısına Başkan Çakıcı'ya çini tabak hediye takdim etti. Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 
Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin'i de makamlarında ziyaret eden SİAD heyeti, Başkan Şensoy ve Başkan Şahin ile yapılması planlanan yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler anısına Genel Başkan Öztürk, belediye başkanları Cevat Şensoy ve Veysel Şahin'e hediye takdiminde bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, SİAD heyetinde bulunan iş adamlarına yemek ikramında bulundu. 

Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk, il dışında yaşayan Sinoplu iş insanları ile Sinop'taki iş insanları arasında köprü olmak istediklerini söyledi. Bu yönde önemli çalışmalarının olduğunu hatırlatan Öztürk, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

 

SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Editör: TE Bilisim