Sinop’un yeni meydanı olacak olan Sabahattin Ali Etkinlik Alanı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sinop belediyesi ekipleri tarafından Sabahattin Ali Etkinlik Alanı’nda çocuk parkı yapım çalışmalarına başlandı.

 

Sinop Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çevre düzenlemeleri kapsamında Sinop’ta meydan, park ve sokaklar çiçeklerle renklenirken bir yandan da ekipler ağaç bakımları ve çocuk parklarıyla ilgili konulara da hız verdi.  Eski çekek yeri olarak bilinen alanda çocuk parkı çalışmalarına başlandı.

Sinop Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Serdar Küçükdemir:” Çekek yerindeki parkımızı 1 ay içerisinde bitirip açmayı planlıyoruz" Dedi

"1 AY İÇERİSİNDE BİTİRİP AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Yaptıkları çocuk parkı çalışmaları hakkında bilgiler veren Küçükdemir, " Yeni bir park projemiz var. Tersane Mevkii'nde Çekek Yeri olarak bilinen alanda bir park yapımına başladık. Bu park alanında skate parkımız yani kaykay pistimiz var. Çocuk oyun parkımız var. Spor aletleri yapmayı düşünüyoruz. Konser alanımız var. Yeşil alanlarımız oturma alanlarımız mevcut. Bu parkın da yapımına başladık ihalesi bitti tamamlandı. Yer teslimini de yaptı. 1 ay içerisinde bitirip vatandaşlarımızın kullanımına açmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

MAHALLELER İÇİN YENİ ÇOCUK PARKLARI

Park ve Bahçeler Müdürü Serdar Küçükdemir ayrıca nüfusun artmasıyla çocuk parkı yetersiz kalan mahalleler için Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan'ın talimatıyla bir çalışmaya başladıklarını dile getirdi. "Bu mahallelerimizi tek tek tespit edip oralara da yeni çocuk parkları yapmayı düşünüyoruz" diye ekledi.

 

Editör: TE Bilisim