Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve Cemiyet üyeleri, Sinop’a yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş’ı makamında ziyaret etti.

"MARTILAR" BİSİKLETLİ POLİS TİMLERİ GÖREVE BAŞLADI "MARTILAR" BİSİKLETLİ POLİS TİMLERİ GÖREVE BAŞLADI

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve üyelerini makamında kabul eden Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş; “Bugün itibariyle Sinop’taki görevime başlamış bulunaktayım. Öncelikle huzur ve sükûneti ile ön plana çıkmış bir şehirde bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Bizlerde Sinop adliyesi olarak bu huzur ve sükûnetli ortamın devamını sağlama noktasında ilimizdeki bütün idari kurumlarımızla, emniyetimizle, jandarmamızla uyum içerisinde çalışacağımızı sizler aracılığıyla bildirmek istiyorum. Bu vesileyle buraya geldiğiniz için değerli basın mensuplarımıza ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel makamında ağırladığı için teşekkürlerini iletirken; “Sayın Cumhuriyet başsavcımız Duygu hanımdan sonra göreve gelmesi ve bugün itibariyle başlaması nedeniyle burada bulunmaktayız. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ancak burada bulunuşumuzun nedeni başsavcımızın göreve geldiğinde kendi talebidir. Biz görüşelim talebinde bulunmadan kendisi bu teklifte bulunmuştur. Ve ilin yüksek düzey bürokratlarından da önce basınla tanışma noktasında hassasiyet göstermiştir. Bu gerçekten Sinop’un huzuru ve uyumu bakımından ciddi bir hareket olarak değerlendiriyorum. Kendisine teşekkür ediyoruz. Görevinde başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

Editör: TE Bilisim