SİNOP 1957 SK, GÜÇLÜ KADROSUNA 2 İSİM DAHA KATTI SİNOP 1957 SK, GÜÇLÜ KADROSUNA 2 İSİM DAHA KATTI



Türkiye’nin en kuzeyinde gerçekleşecek Karadeniz Bölgesi’nin en iddialı müzik festivali Kuzey Fest, 4-5-6-7 Ağustos’ta Sinop’ta gerçekleşecek.


Yeşilin ve mavinin buluşma noktası olan Karadeniz'de en çok sevilen sanatçılar bir araya gelerek Karadenizlileri müziğe ve eğlenceye doyuracak. Karadenizliler Sinop'un muhteşem atmosferi ve eşsiz doğası eşliğinde kamp yaparak 4 gün boyunca yaz ayının en güzel festivallerinden birisine eşlik edecek.

Festival hakkında bilgiler veren Kuzey Fest yetkililerinden Murat Sarıkaya; “Kapı açılışlarımız saat 12.00 olarak planlanıyor. Gece saat 00.30’da da müzik yayınını sonlandırmayı planlıyoruz. Festival içinde gün boyunca etkinliklerimiz devam edecek. Bunun yanında festival içinde yiyecek ve içecek stantlarımız da sürekli hizmet verecek. İçeri giriş yapacak olan katılımcılarımızdan ricamız açık sigara paketi, deodorant bulundurmamak. Yine aynı şekilde dışarıdan yiyecek ve içecek ürünü içeri almak yasak olacak. Ağrı kesici dahi ilaç içeri alamıyoruz. Katılımcılarımızın sağlıkla ilgili bir sorunu olduğunda ya da bir ilaç talep ettiğinde sağlık kabininden temin edebilecekler. Festival içinde olası bir durumda müdahale için revirimiz ve bir adet hazır ambulansımız bulunacak. Son olarak katılımcılarımızdan ricamız bilekliklerini çıkartmamak. Bileklikleri aşındığı ve yıprandığı halde katılımcı yeni bilet almak zorunda kalabilir.” Dedi.    

Karadeniz’in en büyük organizasyonlarından birine hazırlanan festivalde sahne alacak sanatçılar listesi ise şu şekilde:


Hayko Cepkin, Gazapizm, Emir Can İğrek, Mavi Gri, Deniz Tekin, Manga, Fatma Turgut, Patron, Selçuk Balcı, Mert Demir, Olur Öyle Hatalar, Pinhani, Sagopa Kajmer, Yeni Türkü, Niyazi Koyuncu, Emre Fel, Mor ve Ötesi, Ceza, Pera, Köfn, Emir Taha, Morphıa
 

Editör: TE Bilisim