SİNOP’TA 2 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ SİNOP’TA 2 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

 

Sinop’ta 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle gaziler çocuklarla bir araya gelerek sorularını yanıtladı.

 

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine direnen Sinoplu gaziler,  minik öğrencilere bir araya gelerek çocukların sorularını yanıtladı. Devletin Bekası ve Milletin İradesi Derneği (BEKADER) tarafından düzenlenen program 15 Temmuz animasyonunun izlenmesi ile başladı. Daha sonra Devletin Bekası ve Milletin İradesi Derneği Genel başkan vekili  Erol Özçelik konuşma yaptı.

 

Devletin Bekası ve Milletin İradesi Derneği Genel Başkan Vekili Erol Özçelik yaptığı açılış konuşmasında  “15 Temmuz milli birlik günü anma programı kapsamında çocuklarımızı gazilerimizle buluşturduk. Derneğimizin kuruluş amacı 15 Temmuz gibi hain kalkışmalara karşı dik durmak. Devletimizin yanında olmak yine milli iradenin üzerinde hiçbir güç olmadığını en büyük iradenin milletin iradesi olduğunu tüm dünyaya haykırmak. Geleceğimizin güzel evlatları unutmayın 15 Temmuz gecesi 251 şehit 2 bin 193 gazi abla abi ve kardeşleriniz sizlerin geleceği için bedenlerini bu ülkenin bekası ve geleceği için verdiler sizlerde başarılı onların kanlarını yerde bırakmayan ülkesine sahip çıkan gençler olmanızı diliyorum” dedi.

  Programda gaziler Zekeriya Yaşar, Seyfi Özdemir ve Mehmet Köroğlu çocuklarla buluştu. Çocuklar gazilerle sohbet etme imkanı bularak onlara merak ettikleri soruları yöneltti.

Editör: TE Bilisim