Sinoplu gelinlik üreticileri yeni sezona umutlu giriyor. 

Sinop’ta düğün sezonunun açıldığı aylarda düğün yapmayı planlayan çiftler gelinlik satışlarını arttırdı. Sezon için tüm hazırlıklarını yapan gelinlikçiler müşterilerinin verdiği siparişlere göre model üretiyor. İvyanlılar Gelinlik İşletme Sahibi  Ömer Alp Onur yeni sezon için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını hatta sezonu yarıladıklarını belirterek  mağazalarında her bütçeye ve her vücut tipine uygun gelinliklerin mevcut olduğunu söyledi.

Müşterilerin gelinlik için tercih ettikleri modelleri söylemeleri halinde kendilerine  daha  kolay yardımcı olabileceklerini söyleyen Ömer Onur:” Düğün sezonumuz açıldı. Biz Şubat ayından beri zaten aktif bir şekilde çalışıyoruz. Bizde sezon Şubat ayında kesin bir şekilde başlar. Ağustos’un sonuna kadar da aktif bir şekilde satışlarımız devam etmektedir.  Artık bitmek üzere diyelim. Bayramdan sonra satış işleri azalmaya başlar. Sadece düğünler kalır. Bu ekonomik şartlarda vatandaş da zorlanıyor. İşin doğrusu da daha çok ekonomik gelinlikleri tercih ediyorlar. Çok gösterişli, şatafatlı veya yüksek fiyatlı ürünleri tercih edilmiyor. Pahalılık da biraz insanları geri çekiyor. Biz de vatandaşın alım gücüne göre her çeşit gelinlik mevcut. Gelen müşterilerimiz her şekilde isteğini karşılayabiliyoruz. İnsanlarda seçimden sonra gelelim düşüncesi de olmuş olabilir. Müşteriler daha uygun tarzda bir şeyler bakmaya çalışıyorlar. Güzelliğinden veya kendi zevklerinden ziyade ‘Daha uygun gelinlikleriniz hangileri?’ tarzında sorular ile geliyorlar. Kiralık verdiklerimiz daha fazla oluyor. Çünkü satılık gelinliklerde yer sıkıntısı olacağı için daha çok kiralığa yöneliyorlar. Satılık ve kiralık arasında da aşağı yukarı bin lira - 700 lira gibi bir fark var. Allah herkese kolaylık versin. Evlenmek bu zaman da hiç kolay değil çünkü.” Dedi.

SİNOP’TA DÜZENLENMESİ PLANLANAN FESTİVALE VALİLİK TARAFINDAN GÜVENLİK GEREKÇESİYLE RED KARARINA TEPKİ SİNOP’TA DÜZENLENMESİ PLANLANAN FESTİVALE VALİLİK TARAFINDAN GÜVENLİK GEREKÇESİYLE RED KARARINA TEPKİ

 

Editör: TE Bilisim