SİNOP 1957 SK, GÜÇLÜ KADROSUNA 2 İSİM DAHA KATTI SİNOP 1957 SK, GÜÇLÜ KADROSUNA 2 İSİM DAHA KATTI


Deniz Feneri Derneği Kastamonu temsilcisi Halit Bitkin ve Sinop Ömer Can Açıkgöz İmam Hatip Lisesi Müdürü Şükrü Eraltan, Zimbabwe’nin başkenti Harare Büyükelçisini ziyaret etti.

Deniz Feneri Derneği Kastamonu, Deniz Feneri Derneği Sinop ve Sinop Şehit Ömer Can Açıkgöz İmam Hatip Lisesi işbirliği ile Zimbabwe ülkesinde vatandaşların cami ve su ihtiyaçlarını gidermeleri amacıyla su kuyusu yapılması hedefleniyor.  Harare büyükelçisi Hakan Kıvanç, toplanan yardımlarla cami ve su kuyusu için Zimbabwe’ye giden heyeti makamında ağırladı. Ziyarete Kastamonu Deniz Feneri Derneği gönüllüsü Halit Bitkin, Sinop Şehit Ömer Can Açıkgöz İmam Hatip Lisesi Müdürü Şükrü Eraltan ve Zimbabwe Müslümanlarının lideri Adam Wadi katıldı.

Ziyaretle ilgili konuşan Kastamonu Deniz Feneri Derneği temsilcisi Halit Bitkin; “Uzun bir yolculukla Zimbabwe ye indik. Temsilcimiz Adam Wadi ile vatan toprağı Harare Büyükelçilimizi ziyaretle başladık. Kastamonu’nun eniştesi büyükelçimiz Hakan Kıvanç Beye ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. Kastamonu ve Sinop bağışçılarının desteği ile 60 kurban hissesi, Kastamonu bağışçılarının desteği ile 330 hisse kurban kesimi yapacağız. Atabey Gazi camisinin temelin atılmasını yapacağız. 3 adet su kuyusunda ikisi Gerze ve Sinop AİHL Adına olacak ve açılışı yapılacak. 150 aileye gıda yardımı yapılacak. Yetimhaneler ziyaret edilerek ihtiyaçları giderilecek. Bütün bu yaptığımız yardımlar sonrası 15 Temmuzda Türkiye’ye döneceğiz inşallah.” Dedi.

Editör: TE Bilisim