SİNOP’TA 2 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ SİNOP’TA 2 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

 

Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde 6 yıldır Acil Sorumlusu olarak başarılı bir şekilde görev yaparken, Gerze Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürlüğüne atanan Yavuz Çalışkan, Sağlık alanında ki son yapılanma ile Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğüne atandı.

Sinop’un sağlığını idare edecek olan as kadroda Yavuz Çalışkan’ın da yer alması ile sağlık hizmetlerinde başarılı işlere imza atılacağı sağlık camiası tarafından belirtilirken Yavuz Çalışkan’ın Atatürk Devlet Hastanesi’ne de birçok hizmette katkı sağlayacağı dile getiriliyor.

Yavuz Çalışkan Kimdir?

1979 yılında Erzincan Tercan ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. Acil afet yönetimi mezunu olan Çalışkan, Samsun Gökberk kışlasında sağlık alanında askeri eğitim alarak 2004/2007 yılları arası Diyarbakır Askeri Hastanesi ve 20 zırhlı tugayı Urfa’da sıhhiye kısım komutanı olarak görev yaptı. 2007/2008 Urfa Devlet Hastanesi ortopedi servis sorumlusu, 2008/2012 Bolu Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi, 2012/2014 Erzurum Bölge Eğitim Araştırma hastanesinde, 2014/2020 Sinop Atatürk Devlet Hastanesi acil servis sorumlusu, 2020/2021 Gerze Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır.  Evli 4 çocuk babasıdır. İletişim, eğitici eğitmeni ve sağlık alanında birçok sertifika ve katılım belgeleri bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim