KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Sinop’ta kurban bayramının da içinde bulunduğu son günlerde balık satışlarında düşüş yaşandığı belirtildi. Sinoplu balıkçılar kentin son günlerde çok kalabalık olduğunu ancak vatandaşların balık tercih etmediğini söyleyerek dert yandı.

 

Sinoplu balıkçılar, fiyatların uygun olmasına rağmen Kurban Bayramının da içinde bulunduğu son günlerde satışların azaldığını söylediler.  Balıkçılar kentin çok kalabalık olduğunu ancak bu kalabalığın balık satışlarına iyi yönde yansımadığını belirtti.

 

Tersane mevkiinde balıkçılık yapan  Adnan Demir :” Son günlerde şehir çok kalabalık ama bu kalabalık bize yaramadı. İşler durgun lokantalardan restoranlardan balık alımı çok az, önceki yıllarda bu aylarda satışlarımız yüksekti.  Kent çok kalabalık ama bizim için kuru kalabalık. Vatandaş ekmeğini domatesini alıyor sahile gidiyor. Kurban bayramının da etkisiyle satışların düştüğünü düşünüyoruz. Vatandaş kurban kesti et şu anda bol.  Vatandaş et yemeği tercih ediyor herhâlde. Piknik alanları doldu taştı ama bize uğrayan yok. Birkaç hafta sonra işlerimiz tekrardan hareketlenmeye başlar inşallah. Balık fiyatları da uyguna ancak balık yiyen yok.  Vaka sayılarının arttığı son günlerde vatandaşlar balık yiyerek bağışıklığını güçlü tutmalı. Etin yeri ayrı balığın yeri ayrı. “Dedi

 

 

Editör: TE Bilisim