TOKİ Şehit Fatih Erer Ortaokulu Spor Kulübü Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Yeni başkan İş insanı Necip Tekin oldu.

Sinop’ta güreş camiasında kısa zamanda iyi bir ivme kazanan ve kenti spor arenasında başarıyla temsil eden TOKİ Şehit Fatih Erer Ortaokulu Spor Kulübü, genel kurulunu Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Merkez Yeni Spor Salonu toplantı salonunda gerçekleştirildi. Divan başkanlığını AK Parti İl Genel Meclis üyesi ve AK Parti Gurup Başkan Vekili Fatih Özçelik’in yapıldığı genel kurulda, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından yönetim kurulu çalışma ve faaliyetler okundu ardından sonra oylamaya geçildi. Mevcut Başkan Musa Çökeren tekrar aday olmazken, İş İnsanı Necip Tekin, tek liste ile aday oldu. Oyların tamamını alan Necip Tekin, yeni başkan oldu. Tekin’in asil yönetiminde ise şu isimler yer aldı; Ayhan Karaoğlu, Mikail Keleş, Onur Erdal ve Bekir Kaya olurken yedek  üyeler ; Mehmet Salih Bozkurt, Ali Tugay Tekeşen, Hüseyin Avcı, Hasan Bafralı, Adem Mehmetbeyoğlu oldu.

BAŞKAN TEKİN; “SPOR İÇİN VARIZ!”

Genel Kurulda oyların tamamını alarak başkan seçilen Necip Tekin yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “ Öncelikle bana bu teveccühü gösteren herkese teşekkür ediyorum. TOKİ Şehit Fatih Erer Ortaokulu Spor Kulübünü özveriyle çalışarak bu günlere getiren Musa Çökeren başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ben ve yönetimim ata sporumuz olan güreşimizi daha da başarılı kılmak, ilimizin ismini ulusal ve uluslararası arenada gururla temsil etmek için çalışacağız.” Dedi.

 

 

 

 

KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim