Sinop'ta düzenlenecek olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hazırlıkları devam ediyor. 

Sinop'ta 1 Mayıs Pazar Günü düzenlenecek olan Emek ve Dayanışma Günü için gün sayılıyor. Hazırlıklara devam eden tertip komitesi Flaşhaber ve Haber57 Gazetemizi ziyaret etti.

Program hakkında bilgi veren Sinop Emek, Barış ve Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü ve 1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı Kadir Demir; "2022'nin 1 Mayıs'ını Sinop Emek, Barış ve Dayanışma Platformu, KESK, DİSK, Birleşik Kamu-İş ve Türk-İş olarak ortak düzenliyoruz. Toplanma alanımız saat 13:00'da eski kamyon garajı mevkii. Buradan başlayacak yürüyüşümüz Kurtuluş Caddesi ve Bülent Ecevit Caddesi istikameti ile anıta geleceğiz. Bu alanda uygun bir yere kurulacak platform ile 1 Mayıs'ı kutlayacağız. Yasal süreci tamamlamamız ardından sizlerle programı paylaşıp halkımızı davet etmek istedik. Sinop yerelinin vermiş olduğu olanaklar çerçevesinde 1 Mayıs'ı kutlayacağız. Güzel bir fotoğraf vermiş olacağız" dedi.

Ziyarete; Sinop Emek, Barış ve Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü ve 1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı Kadir Demir, Eğitim-Sen Sinop Şube Başkanı Asuman Aydoğdu, Eğitim-İş Sinop Şube Başkanı Celal Tuncay Şahbenderoğlu, DİSK İl Temsilcisi İlker Şahin, KESK Dönem Sözcüsü Berker Şahin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini temsilen Mukadder Gençdogan katıldı.

 

 

MURAT ÖZMEN’İN ACI GÜNÜ MURAT ÖZMEN’İN ACI GÜNÜ

Editör: TE Bilisim