AK Parti Sinop İl Gençlik Kolları Başkanlığına Ramazan Candar atandı.

Daha önce Doğan Can Al’ın yürüttüğü İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ramazan Candar getirildi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile atamayı duyurdu. İnan yaptığı duyuruda; “Sinop İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Ramazan Candar kardeşimize yeni görevinde başarılar dilerim. Görevi devreden Doğan Can Al’a şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Sinop’umuza hayırlı olsun”  ifadelerine yer verdi.

CANDAR; “BAYRAĞI ONURLA TAŞIYACAĞIM”

Atama sonrası ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Candar; “Mensubu olmaktan her daim onur ve gurur duyduğum AK Parti'mizin, Sinop İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bu görevi bana layık gören başta, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Eyüp Kadir İnan'a, Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş'e ve İl Başkanımız Sayın Uğur Giresun'a teşekkürlerimi sunuyorum. 
Şahsıma tevdi edilen bu görevi AK Davanın AK neferi olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gayretle yerine getirip, bayrağı onurla taşıyacağım” dedi. 

SİNOP’TA DÜZENLENMESİ PLANLANAN FESTİVALE VALİLİK TARAFINDAN GÜVENLİK GEREKÇESİYLE RED KARARINA TEPKİ SİNOP’TA DÜZENLENMESİ PLANLANAN FESTİVALE VALİLİK TARAFINDAN GÜVENLİK GEREKÇESİYLE RED KARARINA TEPKİ

 

 

Editör: TE Bilisim