SMA hastası Poyraz Ali’nin tedavisi için gerekli paranın toplanmasının ardından Sinoplu gönüllü vatandaşlar mavi balonlar uçurarak sevincini Poyraz Ali ile paylaştı. Poyraz Ali ve ailesiyle görüntülü görüşme yapan gönüllü vatandaşlar Poyraz Ali için şarkılar söyleyerek mavi balonları gökyüzüne uçurdular

 

 

Tuğçe ve Ali Kurttekin çiftinin, spinal musküler atrofi (sma) teşhisi konulan çocukları Poyraz Ali’nin tedavisi için verilen emekler boşa çıkmadı. Anne Tuğçe Kurttekin sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Poyraz Ali'nin kampanya yüzdesinin %100'e ulaştığını duyurdu. Yardım kampanyaları kapsamında toplanan miktarlar sonuç verdi. Spinal musküler atrofi (sma) teşhisi konulan Poyraz Ali’nin yardım kampanya yüzdesi %100’e ulaştı.

 

 

SMA hastası Poyraz Ali’nin tedavisi için, gerekli paranın toplanması için kampanyalar düzenleyerek  gece gündüz fedakarca çalışan gönüllü vatandaşlar, gerekli paranın toplanmasının ardından mutluluklarını paylaşmak için  iskele meydanında balon uçurdular. Şişirdikleri onlarca balonun bazılarını parktaki çocuklara veren gönüllü gurup Poyraz Ali ile görüntülü görüşme yaparak şarkılar söyleyerek sevinçlerini paylaştı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sinoplu gönüllü vatandaş Emin Özmen; “O kadar çok mutluyum ki. Emeklerimiz, çabalarımız boşa çıkmadı. Rahat bir nefes aldık. İnşallah minik yavrumuz sağ salim tedavisini olacak. Allah emeklerimizi boşa çıkarmadı. Poyraz Ali’ye söz verdiğimiz gibi şarkılar söyleyerek mavi balonlar uçurduk, Sinop halkına verdiği destek için sonsuz teşekkürler ediyoruz. ” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim