Sinop- Erfelek ilçe kaymakamı Burak bozkurt   Gürses  2020 yılı içinde, özel idare araç filosuna  toplam  tam donanımlı iş makineleri kazandırdıklarını açıkladı.

Erfelek Özel İdaresi tarafından sunulan hizmetleri daha sağlık bir şekilde yürütülebilmesi adına alınan 1 adet kamyon düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törende konuşan kaymakam Gürses    imkânlarını en iyi şekilde değerlendirerek Erfelek 'te en kaliteli hizmeti sunma gayreti içinde olduklarını belirtti.

Özellikle kış günlerinin yaklaştığı bu dönemde, güçlü araç filosuyla kışa hazır olduklarını vurgulayan kaymakam Gürses , "2020 yılın içinde, Özel İdaremizin araç filosuna  değerinde tam donanımlı iş makineleri kazandırdık. Tüm araçlarımız vatandaşlarımıza hizmet vermek için hazırda bekliyor. 

Yaz sezonunda başarıyla tamamladığımız yol yapım çalışmalarının ardından, şimdi kış sezonuna da hazırız. Bu süreçte kapanan köy yollarımızın ulaşıma açılması ayrıca içme suyu, kanalizasyon, sulama kanalı gibi diğer tüm hizmetler için güçlü araç filomuzla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. 

Bu vesileyle Özel İdaremize yeni iş makinelerimizin ve özellikle  Erfelek'li  vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum  Dedi.

Konuşmaların ardından alınan yeni araç için kurban kesimi yapılarak kurdele kesildi. Düzenlenen tören sonrasında Erfelek ilçe Kaymakamı  Gürses ' Belediye başkanı Mehmet UZUN' Ak-parti ilçe başkanı Taner TURAN ' Geçmiş Dönem Erfelek ilçe Başkanı ibrahim REÇBER ' ilmecis üyesi Ziya DİLSİZOĞLU 'ilmecis üyesi Nihat ÇETİN KAYA ' Özel idare Müdürü Süleyman ŞAHİN 'Özel idare Şefi Erol AKSU ' Erfelek MHP ilçe Başkanı Enes ÖZGEÇ ' Emliyet Müdürü Metin KESKİN ' Jandarma komutanı Hakan AŞAR '  ve beraberindekiler, kurum çalışanları ile bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi. 

Törene köy Muhtarları ve özel idaresi çalışanları katıldı.

Editör: TE Bilisim