Sinopta Peyzaj ve İç Mimarlık alanlarında faaliyet gösterecek olan Biz Peyzaj Proje ve Uygulama Merkezi 9 Kasım Cumartesi günü saat 14.00da açıldı.


Sakarya Caddesi Tütüncü Sokakta hizmete giren Biz Peyzaj Proje ve Uygulama Merkezinin açılış törenine Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Garnizon Komutanı J.Albay Osman Coşkun, Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Sinop Üniversitesi Rektörü Recep Bircanın yanı sıra çok sayıda protokol üyeleri, çok sayıda kamu kurum ve kuruluş amirleri ile vatandaşlar katıldı.
İlke Organizasyon tarafından hazırlanan törenle hizmete açılan ve Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirelin gelini olan Peyzaj mimarı Ece Erduran açılış kapsamında yaptığı konuşmada: Biz Peyzaj- İç Mimarlık proje ve uygulama merkezinin sunduğu hizmetler ve burada yapılan çalışmalar ekip çalışmasının ürünüdür.
Bu nedenle bu ismi verdik. Özel ya da ortak yaşam alanlarının insanların mutlulukları üzerindeki etkilerini biliyoruz.
Bu nedenle de firmamızın sloganı olarak da yaşam kalitenizi kabul ettik.
Özel yaşam alanlarımız sadece dört duvardan ibaret göremeyiz. O dört duvarın içindeki her noktanın önemi büyüktür. Dekorasyon projelerinin üretilmesi ve bu projelerin uygulanması sonrasında aynı konutta çok daha mutlu olunduğunun en yakın tanıklarıyız. Ayrıca, yazlık, villa ya da site gibi alanların peyzaj projeleri ve bunların uygulanması sonrasında da o alanları ortak kullananların mutlulukları değişmektedir. Kısaca söylemek gerekirse kendimize ve ekibimize güveniyoruz, gerek Antalya ve gerekse Sinopta kazandığımız deneyimlerle başarılı olacağımıza emin olarak yola çıkıyoruz.
Bana destek olan ve açılışımıza iştirak eden herkese çok teşekkür ediyorum.dedi.
Protokol üyeleri de açılışta birer konuşma yaparak genç girişimci bayana Sinopa böyle bir işyeri kazandırdığı için teşekkür ederek hayırlı uğurlu olmasını dilediler.
Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Biz
Peyzaj Proje ve Uygulama Merkezi davetliler tarafından gezilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Haber:
Zeynep Koca

Editör: TE Bilisim