Sinop Yeşilcami de Kutlu Doğumu Unutmadı ve unutturmadı. Haftanın anlamına uygun olarak Cuma Namazı çıkışında vatandaşlara Peygamberimizin(S.A.V) simgesi olan kırmızı gül, tulumba tatlısı ve ayran dağıtıldı.
Kutlu Doğum Programlarının Hz. Muhammed ile buluşmak için büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Yeşil cami İmamı Kamil Binal; Kutlu Doğum tüm insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatan kutlu bir müjdedir. Gelin farklılıklarımızı bir kenara bırakıp Peygamber Efendimizin evrensel mesajı etrafında kucaklaşalım. Veda Hutbesini bir daha okuyalım, bir daha okuyalım.
Gelin üstünlükleri renklerde, kökenlerde değil takva da arayalım. Gelin çocuklarımıza nefreti değil; kardeşliği, birlik beraberliği ve Peygamber sevgisini miras bırakalım. Ne mutlu onun şefaatine nail olanlara, sancağı altında duranlara.dedi.
Cami İmamı Kamil Binal Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Yeşil camide vatandaşlara dağıtılan tatlı ayran ve kırmızı güllerin masraflarının ismini vermek istemeyen çarşı esnafı tarafından karşılandığını belirtti.
Haber
Songül KORKMAZ

Editör: TE Bilisim