Sinop Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri başladı.

Sinop Belediyesinin düzenlemiş olduğu 8.Geleneksel Ramazan ayı etkinlikleri açılış töreni oldukça coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli gösterilere sahne olan etkinlikte, Tiyatro oyunları, Semazen gösterileri, yöresel oyunlar, Çeşitli dans gösterileri, birbirinden farklı skeçler yer aldı.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergülün açılış konuşması ile başlayan törene Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İl Emniyet Müdürü Sayın Yusuf Biner, Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Çakır katıldı.

Açılışta Telvin Sanat Atölyesi, Hayaller Tiyatrosu ekipleri orta oyunundan bölümler sahnelerken, semazen gösterileri ile açılış programı devam etti. Gecenin sonunda Türk Sanat Müziği sanatçısı Sayın Ayşe İnak Ekiz sahne alarak Sinoplulara keyifli anlar yaşattı.

Editör: TE Bilisim