Dün Sinop-Boyabat mevkiinde meydana gelen motosiklet kazasında Kubilay Altay hayatını kaybetti.
CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay’ın yeğeni ve eski Erfelek Belediye Başkanı Orhan Altay’ın torunu olan Kubilay Altay aynı zamanda Love Story Düğün Salonu işletmecisiydi.
Edinilen bilgiye göre Sinop istikametinden Boyabat yönüne gitmekte olan motosikletli grup içerisinde yer alan Kubilay Altay, Cuma Camisi yakınındaki virajı alamayınca, beton menfezden şarampole uçtu. Kazada ağır yaralanan Kubilay Altay (35), olay yerinde hayatını kaybetti. 
Birçok mekanda ve düğünlerde  ses sanatçılığı yapan Kubilay Altay mekanları ve düğünleri sessiz bırakarak bugün tüm sevdikleri ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı.
Ölümüyle tüm Sinop’u yasa boğan Kubilay Altay’ın cenazesinde gözyaşları adeta sel olup aktı.

Cenaze Törenine CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, Ak parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz çok sayıda kurum müdürü ve yüzlerce vatandaş katıldı.
Evli ve 1 çocuk babası Kubilay Altay, bugün (20 Haziran Pazartesi) Alaaddin Camisinde öğlen müteakiben kılınan cenaze namazı ardından Sinop Çukurbağ Mezarlığında toprağa verildi.
 

Editör: TE Bilisim