Sinop Belediyesi Fen işleri ekibi sıcak asfalt kaplama çalışmaları kapsamında Alaattin Keykubat ve Kuru Sokak ile ardından Aslan sokak ve İncedayı 2 Nolu sokakta sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı.

Asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, kentteki doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yolların onarım çalışmalarına devam edileceğini söyledi. Ergül yaptığı açıklamada, bir süredir devam eden doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından Sinop Merkezde asfaltlanmayan yol kalmayacağını belirtti.

Ergül, “Geçtiğimiz günlerde doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı birçok sokak ve ana caddemiz sıcak asfalt ile kaplandı. Bunun yanında yine kendi bünyemizde yer alan asfalt plentimiz ile ürettiğimiz sıcak asfalt ile asfaltlama çalışmalarımız fen işleri ekibimizce yürütülüyor. İlk öncelikle doğalgaz çalışmalarının yapıldığı yerler başta olmak üzere önümüzdeki günlerde çalışmalarımız yine hızla devam edecek ve yine 3 yıllık süreçte de her cadde ve sokağımız sıcak asfalt ile buluşacak” dedi

Doğalgazla birlikte elektrik, su ve kanalizasyon için gerekli alt yapı çalışmalarını ve iyileştirmelerini de gerçekleştirdiklerini söyleyen Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Yapımları tamamlanarak bize teslim edilen tüm cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor dedi.

Sıcak asfalt kaplama çalışmalarının bugün Gelincik Mahallesi Ahmet Muhip Dranaz caddesinde devam edeceği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim