Sinop’ta Araç kiralama hizmeti  son yıllarda oldukça gelişti. Genellikle büyük şehirlerde oldukça rağbet gören araç kiralama hizmeti Sinop’ta da yüzünü göstermeye başladı.

Sinop’ta çok sayıda araç filosu bulunan Tepe Rent a car araç Kiralama Şirketi Sahibi Hasan Tepe yapmış olduğu açıklamada; Geçtiğimiz yıllara göre artış gösteren araç kiralama sektörü bu yıl da müşteriler tarafından ilgi odağı oldu. Kiralayacak aracımız kalmadı. Bayram da özel müşterilerimiz oluyor. Zaten şuan bayrama özel komple doluyuz. Bu yıl çok fazla bir talep ile karşı karşıyayız dedi.

Araç kiralarken nelere dikkat edilmesi gerektiğinide vurgulayan Tepe; Müşteriler araç kiralarken çok dikkatli olmalı özellikle kiralayacakları araçların Full Rent a Car Kaskosu var mı? yok mu? buna çok dikkat etmeleri gerekiyor.
Çünkü araç kiralayan müşterinin canına bir şey olduğunda bunun sorumluluğu bize ait.  Bunun yanında araçta bir hasar bir problem var mı buna da bakılmalı. Ayrıca güvenilir bir şirket olmasına özen gösterilmeli. Biz şahsen güvenmediğimiz insanlara arabalarımızı kiralamıyoruz. Yani sadece bize güvenmeleri yetmiyor, Kiralanan araçların sağlam ve konforlu olması çok önemli tatil için gelen insanlar kafa dinlemek istiyor ve araç kiralayarak gezmek keyif yapmak istiyor ancak eski model veya arızalı bir araba yolda bıraktığı zaman insanın bütün keyfi kaçar tatili rezil olur bu yüzden araç kiralama işi basit gibi gözüksede güvenilir firmaların tercih edilmesi çok önemli bir faktör dedi.

Editör: TE Bilisim