Engelli vatandaşların daha rahat gezebilmesini hedefleyen Gerze Belediyesi İskele üzerine engelli araçlarının geçebilmesi için köprü oluşturdu.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; " Sosyal Belediyecilik anlayışımız ile engelleri ortadan kaldırmak için başlattığımız çalışmaları bir hafta içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Engelli vatandaşlarımıza öncelik olarak başlattığımız projede bebek arabası ile gezen ailelerimiz ve yaşlılarımız da rahat şekilde sahilde gezebilecekler. Gerze’mize yakışır modern görünümüyle hizmete sunacağımız köprünün ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Engelli vatandaşlarımızın iskele mevkiide gezinti yaparken sıkıntılar çektiğini göz önünde bulundurarak başlattığımız çalışmamızı modernize ışıklandırma ve korumalıklar ile sonlandırmayı planlıyoruz diyen Başkan Belovacıklı,  Engelli vatandaşlarımız toplumun en değerli mihenk taşıdır. Onların sorunu Gerze Belediyesi olarak bizim en önemli problemimiz ve çözüme ulaştıracağımız birincil önceliğimizdir. Engelli vatandaşlarımıza destek olmak ve önlerinde ki engelleri kaldırmak, içinde yaşadığımız toplumun sosyal sorumluluğudur ve hayatlarını kolaylaştırmak bizlerin gurur kaynağıdır diyerek sözlerini tamamladı.   

Editör: TE Bilisim