CHP’li Barış Karadeniz, 2016 yılında yaşanılan sorunları yeni yılda yaşamamak için sorunları yaratanların karşısında büyük bir inanç, özgüven ve mücadele ruhuyla durmaya devam edeceklerini ifade etti. Karadeniz, yeni yıl mesajında şunları söyledi:

“Sevinç ve üzüntüleriyle 2016 yılını geride bırakıp, umutlarımızın olduğu yeni bir yılı karşılıyoruz. Millet olarak, bir çok siyasal, toplumsal ve ekonomik sorunlarla karşı karşıya bırakıldık. Eğitimden sağlığa, adaletten demokrasiye, özgürlükten barışa her alanda yaşanılan, yaşatılan sorunlara göğüs gerdik! Sorunlarla ve sorunları yaratanlarla mücadele ettik. Yeni bir başlangıç yaptığımız yılda da bu sorunları yaşamamak için yaratıcıları karşısında büyük bir inanç, özgüven ve mücadele ruhuyla durmaya devam edeceğiz. Yeni bir yılda hak, eşitlik, demokrasi, özgürlük, emek ve barışın özlemini dindirmek için halkımızla birlikte el ele, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Atatürk devrimlerinin izinde çağdaş uygarlık yolunda ülkemizin refahı için, huzuru için mücadele edeceğiz. Yeni yılın, şehit haberleriyle yüreğimizin yanmadığı, anaların ağlamadığı, terör belasının sona erdiği, gençlerimizin işsiz olmadığı, emeklinin refah ve huzur içinde yaşadığı, çocuklarımızın çağdaş ve evrensel eğitimle büyüdüğü, kadınlarımızın şiddet ve saldırılara maruz kalmadığı, yarınlarımıza umutla baktığımız bir yıl diliyorum. 2017 yılı UMUT YILI olsun!

Bütün bu temennilerimle birlikte; yeni yılda birlik, beraberlik, barış, dayanışma, kardeşlik, esenlik ve mutluluk içinde özgürce tüm yurttaşlarımızla sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günleri paylaşmayı diliyorum.

Editör: TE Bilisim